pia34 Çarşaf olarak ne aldınız anne yanı yatak için? Diktirmek mi gerekiyor acaba o ölçülerde? Anne yanı yataklar için küçük çarşaf bulamadım da, siz neler yaptınız?
Defneprensesannesi pia34 caşrafı niye ki anlamadım hm beşige hem sizin yatagının bir olsun diyemi benimkide anne yanı olabiliyor on korkuluğu oynuyor yani ama hic carşaf düşünmedim cunku nevresim takımı diktirmiştim beşik icin beşigin uyku seti de olucak ztn
Ebru2403 pia34 ben 2 tane diktirme nevresim takımı yaptırdım bi tanede hazır annem aldı fazlasıyla yeterli zaten
pia34 Defneprensesannesi anne yanı yatağın şiltesi var ya onun üstüne çarşaf gerekiyor. Direkt şiltenin üstüne yatıramayız ki bebeği.
Defneprensesannesi pia34 nevresim takımlarının icinde carşaf olmuyor mu 🤔 ben diktirdim carşaf ta yaptılar
pia34 Lokumcuk çarşaf ölçüleri nasıl peki karacadan aldığınız setin? Uyuyor mu anne yanı yatağa? Benim yatağın ölçüsü 83×52 cm
Zggggg Büyük müslinlerden alıp örtün en güzeli ona göre bir nevresim takımı bulmak zor değil mi☺️Ben öyle yapardım hem kusunca falan değiştirmek kolay oluyodu.(ben anne yanı küçük beşiklerden bahsettiğinizi düşünüyorum chicco falan)
pia34 Defneprensesannesi nevresim takımına gerek yok ki anne yanı yatakta. chicco’nun next2me magic benim aldığım. aşağıda linkini attım. sizin dediğiniz korkuluklu ahşap beşikler için. https://www.e-bebek.com/chicco-next2me-magic-anne-yani-besik-p-chi-6079584001/?gclid=CjwKCAiAmrOBBhA0EiwArn3mfIayb_3WktsrexD6LEdf5E1uy1TzWiIADg4bhUsOozenFwZcBLuEYRoC19AQAvD_BwE
Ebru2403 pia34 anne yani beşikler 6 7 ay kullanım için degilki daha fazla bir tane nevresim takımı diktirbilirsiniz ölçülerine göre kumaşını siz alıp gidip bi terzide uygun fiyatlı halde diktirbilirsiniz ben öyle yaptım şahsen biri isimli olmak üzere 2 nevresim takımı hatta ayriyetten 2 tane biri isimli.biri düz süs yastıkta içinde 230 a falan mâl oldu araştırıp sizde diktirebilirsinuz
Ebru2403 pia34 sanmam en az 2 veya 3 yaşına kadar kullanılabilir zaten kullanım şeklindede öyle yazıyor diye hatırlıyorum 2 yaşına kadar bile kullansa çok ideal bir yas
pia34 Ebru2403 Yanlış biliyorsunuz, ya da başka yataklarla karıştırıyorsunuz. Anne yanı yataklarda kullanım süresi 0-6 ay yazıyor hepsinde, yani max. 9 kg’ya kadar. Kullananlar da 6-7 ay kullanmışlar hep. 2-3 yaşa kadar kullanılmasının imkanı yok.
pia34 Ebru2403 hayır bez olanları diyorum, ahşaplar başka. Onlar büyük beşik gibi neredeyse. Benim dediklerim şu. https://www.e-bebek.com/chicco-next2me-magic-anne-yani-besik-p-chi-6079584001/?gclid=Cj0KCQiAvbiBBhD-ARIsAGM48bzpJ-qoYs3DCmbzGXig4J7nmpal7l8bLn8ILwdrEk6ISaKzNqzAabUaAkXMEALw_wcB
Ebru2403 pia34 hmm anladım bunlar 6 aya kadar kullanımı vardır benim bilgim yok pek ama 6 aya kadar kullanım için çok fazla gereksiz pahalı daha kullanışlı.birsey tercih edilebilir tabiki tercih meselesi ben o yüzden ahşap besik tercih etttim hemde büyük anne yani rahat bir kullanımı var gibi görünüyor
Aysin1 E-bebekten 70–140 ölçüsünden lastikli çarşaf almıştım 2 tane. Onları terzide 2ye ayırttırdım lastikli şekilde. Tam şilteye göre oldular. Sonradan ikeada tam istediğim ölçüde küçük lastikli çarşaf olduğunu gördüm ama napalım artık:) ikeaya bakabilirsiniz. Benim yatak da chicco next2me magic.
pia34 Ebru2403 Doğrudur, ahşap beşikler daha uzun süre kullanılabilir. Ben hafif, kolay taşınabililir ve pratik olduğu için bunu tercih ettim. 2. el aldım 1000 liraya. Zaten çok kısa süre kullanıldığı için yepyeni oluyor. Tabii tercih meselesi.