Mkadds Kızlar bugün bana dua eder misiniz detaylı ultrasona giricem insallah bi sıkıntı çıkmaz Rabbim tüm hamilelerimizin yardımcısı olsun…
Aysrnn Mkadds inşallah canım güzel geçer kandilin yüzü suyu hürmetine bende yarın gidicem Allah yardımcimiz olsun
Fufu41 Mkadds inşallah iyi geçer canım benim de randevum 2de.Güzel haberlerle ayrılırız umarım🙏 Herkese hayırlı kandiller bu arada🙋♀️
Mahirissmoms İnşallah doktor herşeyin çok güzel sağlıklı der canım amin Tam da Kandil günü gidiyorsun iyi haberler al inşallah❤️
Mkadds Aysrnn bebeğin beyninde küçücük kist var dedi ama pek önemli değil dedi içime şüphe düşürdü bilemiyorum suan
Mkadds Aysrnn 20 dakika sürdü cnm çok şükür herşey normal sadece beyninde küçücük bı kist var dedi ama korkulacak bişey değil dedi doğuma kadar kaybolur dedi insallahda öyle olur sabahtan beri moralim çok bozuk kafaya çok taktim
Fufu41 Aysrnn Çok iyi geçti canım çok şükür. Bir sıkıntı görmedim dedi doktorumuz. Çok eğlenceli geçiyor zaten bebişi uzun uzun inceledik, her hareketi bir mutluluk 👶 inşallah seninki de sorunsuz geçer
Btunc Mkadds canım üzülme bana da dün kalbinde parlaklık var dedi ilk anlamadım ama sonra çok üzüldüm şimdi hayırlısı diyorum
Mkadds Btunc üzülmüyorum cnm hayırlısı diyorum inşallah sağ salim kucağıma almayi nasip eder yüce rabbim