kindersurprise Aynı kaderi yaşamışız. Ben de hiç beklemezdim. Annemden hiç düşük yaptığını duymadım benim hamileliğim çok güzel ilerliyordu. Diğer gebelerin aksine hamileligimde hic kanama yasamamistim. Ben de cok alismistim. Simdi mantikla dusunmeye calisiyorum ama olmuyor. Kendimi iyi hissedicek mesguliyetler ariyorum. Ne zamandir tuval, yagli boya, firca almak istiyordum onu alicam ve tohumdan cicek sebze cikmasi bana cok umut veriyor simdi bu ulkede tam zamani. Kendi dunyamda acimi yasayarak yalniz kalmak istiyorum. Bir yandan da arkadaslarimin ailemin destegi onlarin sevgisi cok iyi geliyor. Her sabah uyandigimda o bosluk ve aciyi hissetmek beni huzne boguyor. Yeniden her gun kabuklarim kaniyor. Ama zamanla gecicek daha da azalicak belki bilemiyorum. Sen neler hissediyorsun? Yapmak istedigin yapamadigin seni mutlu eden hobilerin var mi? Bir de merak ettigim birsey bebegin cinsiyetini gorebildin mi?( Bu soruyu istersen cevaplamayabilirsin) Ben bu surecte mutlu oldugum yiyecekleri yemeye calisiyorum ama onu dusunucek bile halde degilim. Aldigim tavsiyelerde kemik sulu yiyecekler, tavuk corbasi, folic asid, yesil sebzeler yemek. Cok gecmis olsun ve Allahim hayirli guzel evlatlar nasip etsin yuvaniza nese mutluluk huzur getiren. Her serde bir hayir vardir diyerek ben de kendimi teselli etmeye caliisyorum. Hersey cok guzel olucak tekrar. Gonlunu hep ferah tut. Dualarim seninle. Ummadigin guzellikler yasatsin Allahim..🌸