kirmiziprens Aysen3434 sgk icin muauene ücreti 325 lira tuzla karta sahipseniz 260 liraya düşüyor ilk randevuda cep telefonunu veriyor ve ne zaman mesaj atarsanız cevaplıyor
Bbbuuusssrrraaa Aysen3434 ben Okan üniversitesi mezunuyum bu sebeple 206 TL ödüyorum, ilk muayene den beri iletişim numarasını veriyor, ne zaman isterseniz ulaşabilirsiniz, doğuma da kendisi geliyor.
Bbbuuusssrrraaa Aysen3434 biraz kişisel olucak fakat ben plansız bir gebeydim. İlk kendisine gittiğimizde o kadar mutsuzdum ki eşimle bize niçin evlat sahibi olmamız gerektiğini yaklaşık 1.5 saat anlattı, bununla birlikte hayatım boyunca dış gebelik kelimesini bile bilmemekle birlikte her şeyi kendisi açıklıyor. ♥️
Aysen3434 Bbbuuusssrrraaa gerçekten böyle dr bulmak çok. Beni mahvettiler kese ve kalp atışı duyana kadar. Ben normalde iş dolayısıyla başka bir ildeyim ama bu yıl tayinimiz çıkacak ve nereye gideceğimiz belli değil doğum ile de nerdeyse çakışıyor. Bu yüzden Annemlerin yanında olcam doğumda, istanbulda bir dr arıyorum gelip gittikçe takibimi yapacak ve doğumu yaptıracak. Kendisini mutlaka deneyeceğim.
Bbbuuusssrrraaa Aysen3434 Yenişehir’de ikamet ettiğim halde Okan’a gidiyorum ki emsey vs evime daha yakın ucuz olduğu halde servin hoca hem tüp bebek uzmanı hem de gerçekten iyi bir anne abla doktor♥️ Giderseniz inşallah sizde çok memnun kalırsınız
papatya35 Aysen3434 tam emin değilim ama doktordan doktora değişiyor galiba Ferda hanım250 TL idi sanırım telefon ile ilgi veriyorlar diye biliyorım
Aysen3434 papatya35 tuzla oturmuyorum ki ama doğu da görev yapıyoruz ikametim burda. Yine de olur mu acaba?
Gunes3434 Bbbuuusssrrraaa ferda hanımda her gittiğimizde renkli ultrason alabilyor muyuz? Burda bazı kişiler yazmış 12. Haftadan itibaren hep renkli aldık ultrasonu diye. Benim kinde tek alet var ve renksiz veriyor 11. Haftamdayım. Sanmıyorum ki renkli versin
1anne-2bebek Bende okan üniversitesi hastanesi ne gidiyorum gokçenur hanıma. İlk dogumumu da orada yaptım ıkıncı hamıleligım doktorumdan cok memnundum. muayenesi 325 sanırım ama eşimden işinden dolayı indirim oluyor 260 tl. Haricinde Tuzla kart olanlarada ındırım oluyor. Hastane olarak odaları falan gayet iyiydi temızlık acısından da gayet iyiydi. Şimdi bu donemde daha dıkkat ediliyor temızlıge. Hemşireler grnel olarak cok ıyı cok guler yüzlüler ilgileri iyi fakat bnım bir iki ley yaşamıştım canımı sıkan şikayet etmiştik. hastane olarak ikinci gebelıgımde farklı bı yer istedim baska hastane baska doktor denedım. Ama gokcenur hanım gibi değildi. Gercrkten kendısı detaylı sekılde soyluyor kese ile ilgili olsun bebek ıle ılgılı olsun. Onu bıldıgım ıcın baska doktorların konuşmaları yeterli gelmedi. Tekrardan okan hastanesıne dondum. Ikıncı bebegım oldugu için hemşireler konusunda da daha tecrübeli olurum daha bilinçli olurum. Zaten hemşireler de değişmiş..
Gulbeyazk Cemre17- canım bende okan a gittim eray hocaya gittim ama gerçekten çok iyiler profesyoneller tavsiye ederim eray hocanın muayenesi biraz pahalı ben 600 tl ödemiştim
kirmiziprens Cemre17- ben çok memnunum ferda hanı.dan ilk hamileliğimde de ona gittim cok güleryüzlü ilgili bir doktor