Senseye Sevgili anneler kaçıncı haftada folik asit kullanmayı bıraktınız ve multivitamine ne zaman geçiş yaptınız?
Kimkibu Senseye ben 9. Haftada bırakmak zorunda kaldım.. karaciğer alt değerlerimde fena yükseliş yapmış folik asitten kaynaklı olabileceğini söyledi doktorum hemen bıraktık multivitamine gectik değerlerim normale döndü :/
FasulyeveAnnesi3 Senseye Ben gebe kalmadan 1 ay önce başlamıştım şuan 6+4deyim devam ediyorum hamileliğin ilk 3 ayında sadece folik asit öneriyor doktor ben folbiol kullanıyorum buarada
44Queen Senseye bende gebelikten 3 ay önce başladım 3 ay da gebelikte kullandım 12. Haftada bıraktım 16 da vitaminlere Demir’e geçtik diofol kullandım folik asit
Fatma7666 Senseye Hamile kalmadan önce folbiol kullanıyordum bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine folidace kullandım içinde B12 var hamile kaldım hemen hemen 4aydır folidace kullanıyorum doktorumla da görüştük 10+1 haftalık hamileyim kullanmaya devam et dedi 🥰
Senseye FasulyeveAnnesi3 Ben gebe kalmadan 4 ay öncesinde başlamıştım folbiol’e tamam daha kullanma dedi. Şimdi içinde folik asit olan multivitamine geçtik. Şuan 8+4 deyiz
Ezggz FasulyeveAnnesi3 Mrb 3 doktor gidiyorum kontrol için riskli gebelik olduğu için 3 ise folbiol önermedi bilginiz olsun özellikle sorun doktorunuza
zeytinkiz Senseye bana 5.haftada multivitamin vermişti değerlerim yükseltti sadece folik asit kullanıyorum 12 haftamda multivitamine geçiş yapacağım
FasulyeveAnnesi3 Ezggz canım benim 2 tane düşüğün oldu doktorum onun için folbiol önerdi en sonuncusu da dış gebelik yaşadım bundan tavsiye etti sanırım ama 10 gün sonrakontrolüm var sorarım tekrar canım sağol
Kmndas FasulyeveAnnesi3 tekrarlayan düşüklerde folbiol veriyor doktorlar emilimi güçlü olduğu için bende 12. Haftaya kadar kullandım ve hamile kalmadan önce