betuss10 Haftamdayım arkadaşlar hiç bulantım olmuyordu son bir haftadır geceleri mahvoluyorum kusmak da istemiyorum ama bu bulantılar beni bitirdi var mı benim gibi olan annişler nasıl geçiriyorsunuz bu süreci 🌸
Sifaandhyl betuss10 benimde geceleri bulanıyordu midem ama kusmuyordum tutuyordum kendimi çünkü kusunca çok kötü oluyorum ben canım çıkıyordu ama genel olarak bnce gündüz bulantısı olanlara göre gece bulantısı olanların daha çabuk bitiyor bulantı ları 12 13 haftalarda geçmişti bnm çok şükür sizinde geçer hemen inşallah
Gamiiiii betuss10 benimde gece başlıyordu.doktorum yüksek yastık önermişti. Oturarak uyuyakalıyordum resmen.
Melikeelanur betuss10 10. Hafta en yoğun bulantı olan haftadır canım benimde öyle hala da öyle. Yiyemezdim bişi akşama kadar ac ac gezerdim bulantidan şimdi iştahım biraz daha iyi şükür yiyorum ama yine de bulantım tam geçmedi akşamları genelde oluyo yine 12-+2 olduk
betuss10 Sifaandhyl gerçekten kusmak bi fena kusmamak bi fena anlamadım ne yapacağımı ben de 🤦🏼♀️ İnşallah hemen geçer benim de teşekkür ederim 🍀
betuss10 Gamiiiii bunu deneyeyim ben, çünkü ben aksine başımı yastıksız ayaklarımı yastık üstüne koyuyordum belki de kendi kendime kaşınıyorum 😂🤦🏼♀️
Gamiiiii betuss10 bende o zamandan korku kaldı 😂 sanki alçak da yatsam bulanacak diye hala Yüksek yatıyorum 😂😂
betuss10 Gamiiiii şimdi eşimin yastığını da kaptım o da anlamadı nolduğunu garibim inşallah geçer çok teşekkürler tavsiye için 🌸
betuss10 Melikeelanur yaa öyle mi bilmiyordum ben de başlarda neden bulanmıyor diye düşünürken nazar değdirdim kendime diye kızıyorum 😂 umarım sorunsuz ve çabuk atlatırız bu dönemi 🍀
Melikeelanur betuss10 inşallah geçsin artık canım bazen gerçekten cokfena oluyo insan kizimda 15. Haftada geçmişti ayakta klmam lazım artık ilk çocuktaki gibi olmuyo malesef geçsin de rahat edelim inşallah 🥰
betuss10 Gamiiiii ay kız benim gündüzleri zaten açık gece olunca bi bulantı başlıyor kusmak da istemiyorum iyi yediğimi bildiğim için 😂😂
nikoland Benimde 5.hafta başkadı 13teyim hala devam ediyo dr prilam verdi ama arada yine çok kmtü oluyorum haftaya dozunu mu arttırsak diye soracağım. Çok kötü bulantıyla hayat insan önünü görmüyo Allah ım hepimize şifa versin 😔