Nbiyecbn26 Merhaba iyi geceler herkeze hamilelikte ne tarafa doğru yatmak gerekir sirt üstü yatsam sorun olur mu
Ozge5500 Nbiyecbn26 sanirm 26 haftaya kdr yatabiliosn istedigin tarafa sonrasnda sol tarafa yatmak daha uygunmus bebek icin kan akisi daha iyi gidiyormuş suan 22 nin icerisindeym surekli yan yatiorm bn artk çürüdü 😂😂
Nilasyamom Nbiyecbn26 24. Haftaya kadar istediğin gibi yatabilirsin ama 24 den sonra bebeğe kan akışının gidişi için sola yatman sağlıklı 🌸
Zeyzey77 Nbiyecbn26 3 aydan sonra sırt üstü yatma dedi doktor . Kan akışı yavaşladığı için bebeğe kan gitmez dedi . Yan yatmak gerekiyor
BTSG04 Nbiyecbn26 28. Haftaya kadar istediğin gibi yatabilirsiniz. 3. Trimester sol taraf daha iyi ama sağada yatabilirsiniz
Nbiyecbn26 Ermell ben suan 15+5 haftaligim sag tarafima yatamiyorum birsey batıyor gibi oluyor yada ben öyle hissediyorum
Nbiyecbn26 Nilasyamom sanirsam aliskanlik oldu bende internet okumuştum sol tarafa yatmam gerektiğini hep o tarafa yatıyorum
senell Nbiyecbn26 benim arkadaşımda varmış. Ödünç aldım. Çok rahat uyumamı sağlıyor. Hem bacak arasına hem göbeğe destek. Kolumu da altından geçirip sarılarak uyuyorum. 😀 Böylece doğru pozisyonda yatmam kolaylaşıyor.
Ozge5500 Nbiyecbn26 valla bn almadm alma geregide duymuorm bacak arana rahat edebilecegn bi yastk tarzi bise al boşa masraf 😂
Nilasyamom Nbiyecbn26 doğru yapıyorsun kuzum hem bebeğe kan akışı için hem senin kalp sağlığın için önemli 🌸 hamile yastığı al dönmezsin hem de
Emel61 Ben 38+3 haftalık hamileyim hep soluma yattım ilk başta istediğin gibi yatabiliyorsn karın iyice cıktım zor oluyor diğer türlü de sağlıksız deniyor sola yatmaya çalış
Sifaandhyl Nbiyecbn26 Bn soluma yatmaya çalışıyorum ama hiçbir pozisyonda uzun süre yatamıyorum dönüp duruyorum daha 21.haftayım göbüşte çok çıkmadı ama sık sık dönüyorum
hiranurun_annesi Sifaandhyl bende 22. Haftadayim sürekli dönüyorum bazilari uzanarak dönünce kordonun bebege dolanir gibi seyler dediklerini duymustum sizin bi bilginiz var mi bu konuda çok tedirgin oluyorum ama elimde degil dönüyorum da 😄
Sifaandhyl hiranurun_annesi öyle Bi ihtimal varsa bütün bebeklerin kordonu dolanması lazım uyurken herkes illaki dönüyor bence yoktur öyle bişey uzun süre yatılmıyor hiö Bi pozisyonda bel ağrısı zaten mahfediyor 😔🥴
BusrAlpay_34 Nbiyecbn26 sırt üstü yatma zaten tavsıye edilmiyor doktorum bana ya tam sag yada tam sola yat dedı genelde sola yatın dıyolar