Zesa17 İyi akşamlar arkadaşlar hamilelikte bir çoğumuz göğüs ağrısı ile karşı karşıya kalıyoruz. Bu akşam farkettim sağ koltuk altımda da bir şişme var göğüslümle beraber acıyor böyle bir şer yaşayan var mı ?
zezeyyy Zesa17 ilk hamileliğimde başıma gelmişti süt bezleri dolduğu için oluyormuş şimdi tekrar hamileyim ve yine tekrar etti doğumdan sonra geçti 🤦🏻♀️
Bilge44 Zesa17 Benim göğüs agrım yok ama ara ara sol koltuk altında şişlik oluyor çok fazla dokunmuyorum banyoda sabun lif sürüyorum sadece masaj gibi. 🤷🏻♀️ normal diye düşünüyorum sonuçta süt gelecek orda bir hareketlilik olması olağan sanırım gebelikte 🤷🏻♀️
Prens_Annesi1 Zesa17 Bendede oldu canım benimde sağ koltuk altımda acı wardı ve göğsümde çok acıyodu bende korkmuştum doktoruma söyledim normal dedi süt kanalların genişliyo o yüzden benim ilk hamileliğim zaten 5 gün falan sürmüştü ağrı acı sonra kendiliğinden geçti
Fatoss00 Bende de şişlik olmadı ama benimde bir kaç gündür sırtımın sol tarafı ağrıyor 😣 dün gece de sol kaburga kemiğime doğru yayıldı şuan sırtımın sol tarafı ve sol kaburgam çok ağrıyor 16+4 haftalık hamileyim normal mi sizce yaşayan var mı