Ftmhz Merhaba hanımlar bn ilk Doğumu sezeryan yaptım 3 seneden fazla geçti aradan normal olur mu yaşayan var mı acaba
Busbushatun Ftmhz ben denıcem burda denıcek olan bı kesım varız ama hıc yaptım dıye yazan olmadı ınsallah bu kesımden sırayla guzl hıkayeler paylasırız:))
Buketkucuk Ftmhz inşallah yapılabiliyordur ama ben yapılmıyor diye biliyorum. Ikınmanız iç dikişlerinizi yırtabiliyormuş, bu yüzden🙏🏼
eda0238 Ftmhz ben değil ama benim yengem oldu. Doktor kişiye göre yorum yapıyor ona olman sıkıntı dedi bir çok doktor kabul etmedi ama o inatla oldu. Eski dikis yerine yapışmış rahim. Önce dikisinde problem çıktı operasyon geçirdi. Sonra tekrar eski dikis yerine yapışıp kalan bir parça için geçirdi çok zorlandı. Eğer doktor önermiyorsa zorlamamak lazim
Ftmhz Busbushatun bn sezeryan olmak istemiyorum tekrar çok zor geçti çok korkuyorum inş normal Doğum mümkün olur
Beyzan Busbushatun kesinlikle güzel özetlemissiniz 😀isteyen kesim var ama henüz doğuran yok bakalım denicez hepimiz yine son sözü bebek söyleyecek 🤷🏻♀️ ben daha 20 haftalıgim bakalım neler bekliyor bizi
Busbushatun Ftmhz valla ılkınde 16 saat sancı cektım hıc acılmam olmadı bebek ınmemıstı kanala seseryana dondu cok rahat gecırdım sezeryanı ama ıcımde de oraya kdr gelmısım normal olaydı cumlesı kaldı hafıf korkuyorum gıt ol gel ugrasma dıyorm kendıme ama denemekte ısteyen bı tarafım var kısmet artık olur ınsallah hayırlıysaa
Beyzan Ftmhz 3 sene geçmesi güzel ama işte kanala inmez açılma olmaz filan yine sezaryen olabilir garantisi yok 🤷🏻♀️
Ftmhz Busbushatun bnde ne sancı vardı ne açılma kızım 42 haftalıktı artık gelmedi doktor suni sancı verip sana boşuna acı çektirmek istemiyorum dedi gününde kalmamış Bebek bi gün daha dayanamaz dedi çok zayıflamıştı zaten sezeryana aldı o yüzden ama hiç istemiyordum olmak bebeğim için oldum mecburen
Sibelrx Busbushatun sizinki daha kolay olur artik normal dogum icin cunku acilma felan olmis normal dogumu denediginuz icin
huzur- Günü geldiğinde normal doğum şartlarını karşılıyorsanız her sey yolundaysa ve doktorunuz ssvd destekliyorsa elbette olur.Ben de ssvd adayıyım bakalım nasip olur inşallah hepimize.
huzur- huzur- Bu süreçte elimden geleni yapmaya çalışıyorum gebelik egzersizleri yapmaya çalışıyorum ucretsiz bir yer buldum ordan online doğuma hazırlık eğitimi alıyorum
mirikelam Ben doktor arayışındayken Bursa’da Rabia Nizamı buldum o hikayelerini paylaşıyor ve inanılmaz güzel geçiyor okuduğum kadarıyla. Denemeye değer sanırım
Ftmhz mirikelam bn hiç gittiğim doktora sormadım bunu iki hafta sonra gittiğimde muhakkak bu konuda bilgi alıcam umarım negatif konuşmaz
Beyzan Ftmhz aslında benim travmatik bir doğumum olmadı ama ikinci bir evladı olunca insanın nasıl daha çabuk toparlanırım diye düşünüyor tabii bol kesili uzun iyileşme süreli bir normal doğumda istemem hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ftmhz huzur- bn ilk doğumumda çok kilo aldım ama bunda dikkat ediyorum çok fazla dengeli düzenli sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sırf bi nebze de olsa normal Doğuma yakın olabilmek için
mirikelam Ftmhz eğitim almadıysa konuşur kararlı gidin madem böyle bir imkan var bence bebeğimiz için değer 🌺
Ftmhz eda0238 ay çok kötü olmuş tabi bu kadar zorlayacaksa sezeryana razıyız ama şansımız varken doktorlar tarafından reddedilmekte kötü
huzur- Ftmhz Dogrudur benim doktorumda fazla kilo istemiyoruz geceleri yemek yeme her isini kendin yap hareketli ol dedi doğum içinde şuan konuşmak erken dedi bekliyorum zamanın gelmesini doktor önemli benim doktorun namı diğer ssvd sultanı sizde gercekten gonulden destekleyen bir doktorla girin bu yola facebook da ssvd grubu var oradan bölgenizde destekleyen doktorları bulabilir ve merak ettiklerinizi sorabilir insanların ssvd hikayelerini okuyarak cesaretlenebilirsiniz
suziii Bende 29+5 teyim. Deneyeceğim inşallah. Yapan olduran bir sürü insan var. Gerçekten kararlı olup mudahalesiz,mutlu,keskesiz bir doğum istiyorum. Ücretsiz eğitimler veriyorlar devlet hastaneleri şu anda hepsi online . Gönlümüze göre olur umarım 🙏🌸
eda0238 Ftmhz hangisi hayırlı ise o nasip olur inşallah 😊 ben de baştan beri normal doğum istiyorum. Yarın sezeryana alabilirim dedi doktor. Bebeğin sağlığı için hangisi iyiyse o olsun .
suziii Ftmhz inşallah yaparız da paylaşırız 🙏☺️Facebook’taki grubu söylemişler bende sadece grup takibi için kullandığım bir hesapla girdim. Mutlaka bakın orada bulunduğunuz ildeki bütün destek veren doktorları ve bir sürü hikayeleri görebilirsiniz. Sezeryane dönse bile en azından keske demeden yapabiliriz diye çok motive oldum ben 🥰