Bustagur Merhaba güzel anneler. 8. Haftamdayım. Doğuda bir ilçede görev yapıyorum ve malesef doktor problemi yaşıyorum. Özel zaten yok. Devlette çok kalabalık olduğu için soru sormaya bile vakit ayıramıyorlar. Sizlerin sorduğunu ve öğrendiğini düşünerek Buradan merak ettiğim sorularımı soracağım. Sade soda içmenin bir sakıncası var mıdır acaba ?
Aysehatun Bustagur hayır zararı yok günde bir tane faydası var hatta magnezyum açısından doğal maden sularının bende günde bi tane içiyorum genelde ferahlatıyor insanı
Ezgiali Bustagur doktorum bana bazi hamileler mide sorunlarina iyi geldigi icin iciyor rahatladiklarini soyluyolar dedi gunde max. 1 tane veriyoruz onlara faydasi yok ama 1 tanenin zararida yok dedi 2 olursa zararli dedi
Demir Bustagur Günde 1,2 tane doğal maden suyu içiyorum.Hem bize hem de bebeklerin gelişimine çok faydalı.2 ayrı doktordan da onayımı aldım.Yalnız yüksek tansiyon problemi yaşayanlar asla içmemeli.İçinde tuz olduğu için.
SyhnHtp Bustagur günde bir adet sade soda içmek faydalı. Benim doktorum tavsiye etmişti mineral açısından da iyi hem.
Cansurella Bustagur hayır canım günde bir tane sade ic magnezyum acısından cok faydalı bende simdi içtim 🤗🤗