Minikkalbimmm Kızlar göğüslerimin altıyla göbeğimin üstünün birleştiği kısımdaki derim içten yanıyor, batıyor et ezikliği var gibi acıyor. Sizlerde de bunu yaşayan var mı? Sebebi nedir?
C_E Minikkalbimmm ben 35. Haftamdayim 10 gündür bunu yaşıyorum bayads ağrıyor son haftalarda böyle olmasi normalmis sen kaçıncı haftadasin
Annesininmisi Minikkalbimmm ay aynı ben nasıl anlatıcam nasıl tarif edicem diyordum ne güzel dökmüşsün kelimelere… yarın doktor randevum var soracagım 🤔
Babymod Minikkalbimmm deri gerildiği için oluyor dedi doktorum bol bol yağla kremle dedi ama benimde akşamlar çok oluyor ya. Bebek büyüdükçe aşağı doğru gidiyor karnım ondan sanirim
Minikkalbimmm Annesininmisi Ben de nasıl ifade edeceğimi şaşırdım da yaşayanlar hemen anladı☺️ Siz sorun bakalm yarın randevuda, doktor ne diyecek bakalm
Annesininmisi Minikkalbimmm " “ olur öyle”" diyecek acaip yerlerim ağrıdıgı zaman genel de öyle diyorlar 🤔
Minikkalbimmm Annesininmisi 😄 klasik doktor, ne sorunlar oluyor bizim bu ağrılarımz onlar için sıradan, basit ☺️
Gull_94 Gogus altıyla karnın sertkestıgı nokta tam olarak sag taraf daha cok bazende komple oluyo derı gerılıyo bebek buyudukce baskı yapıyo dunden berı yasıyorum
Yeni13 Minikkalbimmm ben 38. Haftadayım geçen haftadan beridir yaşıyorum ve dayanılmaz derecede ağrı yanma oluyor bazen oturup ağlıyorum o derece
Nurumsuuuu Bende de olmuştu öyle sorduğumda batma oldugunu söyledi doktorum. Kambur durma ve öyle oldugunda geriye doğru geril demişti
Annesininmisi Yasemnnnnn bölgesel olmasına takılma vücuttan ateş çıkıyor gibi olması normal bir durum dedi.
Elifnev Minikkalbimmm siz muhtemelen saglikla bebeginizi aldiniz kucaginiza:) suan bende 31. Haftadayim ve aynisi bana da oluyor. Tehlikeli bisey diye korkuyordum ama herkeste varmis demekki