irorkay Guzelannehnm çok güzel şeyler bekliyor 😍🤣öncelikle çoğu kişinin bulantı tiksinme vs azalır. Halsizlik azalır. İştahda artış başlar. Yani hamileliğin aslında balayı dönemi 2.trimester😍
Aylusum Guzelannehnm 14. Haftamdayım cok şükür çoğu rahatsızlığım geçti en önemlisi düşük riskimi geçti sadece kokulardan tiskinme kaldı inşallah geçer dün doktora gittim şükür bebekte iyi uyku problemim var hafif hafif bebegimi hissediyorum😁
Mavi87 Guzelannehnm 15 haftada bütün sıkıntılarım geçti şükürler olsun. Şuan 16+3 , 17 haftaya doğru ilerliyoruz. Seninde bulantı halsizlik varsa yavaştan geçecektir.. ara sıra kasık ağrısı oluyor rahim büyümeye devam ettiği için..
Zeynep_18 Guzelannehnm hamileliğin balayı kısmı sizi bekler, en güzel kısım. 20 haftadayım çok güzel gidiyor hamileliğim şükür 🥰💙
Guzelannehnm irorkay ya çok sevindim ☺️ Ben çoğu kişinin yaşadığı sıkıntıları yaşamadım çok şükür 🙏🏻 Koku tiksinme hiçbiri olmadı ☺️ Bundan sonrakileri merakla bekliyorum
Guzelannehnm Aylusum en önemlisi düşük geçiyse ne mutlu 🤗bir de doktorunuz mu dedi tehlike var diye yanı bunu ultrason ile mi gördü yoksa başka testler yaptı mı? Bana bir şey demedi de 🙏🏻
Yeni1anne 13 haftalık oldum hâlâ mide bulantısı kusma tiksinme devam ediyor ne zaman gecicek çok merak ediyorum 😒
Nurfatih Yeni1anne Yeni1anne 14 haftalığız ne bulantılarım azaldı ne kusmalarım ne yersem sürekli istifra ediyorum sanırım doğuma kadar böyle 😢
milena11 En basından beri çok ağır bulantım kusmam olmadı aslında ama şı bir kaç gecedir yatmadan hemen önce başlıyor. İstifra edene kadar geçmiyor. Herkesin biter benm başlar bu gidişle😅
aytn123 Nurfatih herkeste farklı oluyor inşallah geçer sizinki de benim ilk hamileliğimde 8 ay sürdü bunda 13 haftadayız hafif hafif azalıyor inşallah azalır allah yardımcınız olsin