BegumIscanTunc Sevgili anne adayları tesadüf üzeri Trendyolda gezerken BabyTurco tanışma paketine denk geldim 9,90 ₺ 20 adet var içinde çok uygun bakmanızı öneririm.
Ebreva BegumIscanTunc ben aldım ama 1 numarası kücük daha doğrusu kalıpları bıraz kücük geldi bana yorumlardada öyle yazıyordu 1 paket 1 numara 3 paket 2 numara aldım kampanya bitmeden alacagım tekrar
BegumIscanTunc Zeyzey77 b n daha 17+1 haftayim ama uygun görünce alayım dedim esimde bir kaç paket daha al diyor ben biraz tereddüt ediyorum ya pişik felan yaparsa diye o yüzden birer tane aldım
Zeyzey77 BegumIscanTunc bende daha doğum yapmadım yumuşaklığı filan hoşuma gitti çok . İlk aldığımda 2 paket 1 numara 20 1 pakette 21 li 2 numara almıştım. Bezlere bakınca hoşuma gitti. 210 lu 2 numara aldım .. sitesinde kampanya var şu anda 2 numara 210 bez ve 3 paket ıslak mendil 99.90 istersen başka numara da bez alabilirsin ama numaraya göre sayısı değişiyor
BegumIscanTunc Zeyzey77 evet canım sayfayı iyi bir kontrol ettim baya indirim var şuan için gayet iyi bir indirim alınıp kenara konması çok iyi olabilir 🥰
Zeyzey77 BegumIscanTunc aynen öyle canım bende toplu almak istedim ama sonra vazgeçtim bebek doğduktan sonra nasıl kilo alımı olacak. Fazla bez alıp kuculenler ziyan olsun istemiyorum. O yüzden başka almıcam
BegumIscanTunc Zeyzey77 ilk 1 ve 2 aldım sonra tekrar 1-2 ve iki tanede 3 numara aldım onlar şimdilik yeter gibi doğduktan sonra bez devamı gelir zaten diye daha almicam başka
Zeyzey77 BegumIscanTunc aynen bende bayağı aldım simdiden sonra alırsam 3 numara alırım ya da erken doğum olursa 1 numara takviye yaparım . Bir de bende erken doğum riski olduğu için 3 numara almadım eğer ihtiyaç olursa 1 numara alırım diye