YaSeEeeee Betus bende 30 haftalık hamileyim hep kendim yaptım dediğin gibi hareket iyidir hemde seviyorum temizlik yapmayı 🤩🤩
MistarShiki Temizlikk gibisi varmı ? Ben evde olduğum için galiba temizlik len kafay yedim 😁 hergun süpürge toz vileda banyo yıkama yemek yapmak 😁15 haftalık hamileyim 2 kez halılari yıkadım şimdide bayram temizliği başladı 🤗
Aseloyku1 NilNilhanAytemiz bende hep kendım yaptım canım yavas yavas aklına ne gelıyosa valla kımseden fayda yok yada senın gıbı yapmazlar bugunde koltuklarımın yastıklarını yıkadım bı koltuklar yıkanıcak oda haftasonu insallah artık haftaya tekrar dıp köse sıl süpür toz al bayram oncesı bıde ıkı oğlum var onlarla da ılgılenıyorum aksamlarıda yürüyüşe çıkıyorum bu arada 37+3olduk 😊😊hazır ev temızlenmısken olsa dıyorum 😂😂😂
Hatice3 NilNilhanAytemiz valla çok zorlamadıkca sıkıntı yok 28 haftalık oldum hala her işimi kendim yapıyorum süpürüyorum siliyorum toz alıyorum aklına gelen her işi yapıyorum ve biraz titiz olduğum için haftada 2 3 kez yapıyorum kendimi yormadan 2 saatte bitecek işi 5 saatte yapıyorum oturarak süpürüyorum bazen ama sonuçta yapıyorum
Didtas NilNilhanAytemiz daha yeni oturdum temizlikten :) annemle yapıyoruz ben süpürüp toz alıyorum o gerisini yapıyor 30+1 haftalığız ama ayaklarım çok kötü oldu 😔
biiiidamla NilNilhanAytemiz 16 haftalık gebeyim suan bu haftaya kadar bulantıdan düzgün bir iş yapamadım maalesef ama içim içimi yedi 😕 2 gündür temizliğimi yapıyorum yavaş yavaş normalde de temizliğe yardımcı alıyordum ama sadece temizliğin sonunda cam ve kapılar için alacağım evim triplex olduğu için zorluyor...eğer düşük gibi bir riskin yok ise bence mümkün olduğunca kendin yap işini...hamlamamıs olursun hem cnm
Zhrnc NilNilhanAytemiz 27 deyim hep kendim yaptım hala da yapıyorum bugün biraz zorlandım saatlerdir uzanıyorum :)
YaSeEeeee Betus 😆😆😆 allah yardımcın olsun canım kızlar erken doğar derler ama senin kız 41 i mi bekliyor acaba 😍
Betus YaSeEeeee ay ağzından yel alsın yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktor inşallah beklemeyiz çok fena durumdayım 😂😂
1987gokce NilNilhanAytemiz 31 haftaligim hergün toz alırım Evimi silerim. Geçen hafta halilarimi silip kaldırdım hergün viledayla dip köşe siliyorum 😊 ama benim gibi olmayın takıntım var benim kimseye de yaptiramiyorum asla içime sinmiyo.😕
HseyinSericanDal Hareketsiz kalırsan normal doğum zor olur belkide olmaz sezwryana mecbur kalırsın. Günde en az 1 saat yürümek lağzım kasların erimemesi icin
Ozlem6161 Betus temizlik imandan gelir 😂😂bende 30. Haftadayım hamileliğim kimseden yardım almadan evimi temizliyorum ama ağrılardan da duramıyorum
Betus Ozlem6161 valla canım kolay değil zorlanıyoruz ama boşver iyi oluyo hareket iyidir 😂😂 temizlik candır 🤪
YaSeEeeee Betus ben 30 haftada böyleyken seni 40 haftada düşünemiyorum 😬😬😬 yarın doktor ne diyecek bakalım yaz canım birde Doğuma alıyormuş artık 😍
sare55 NilNilhanAytemiz yaz temizligi haric kadin cagirmadim. mutfak dolabimi perdelerimi takmasi icin oda. yoksa camlarimi evimi her hafta kendim yapiyorum. 35 oldum.
Melike464860 esras buzdolabi temizlemek bana cok yorucu geliyor ev temziligi daha kolay sanki. Geçen hafta yaptim bende tek tek raflari bosalt raflari sök yıka kurut tak bittim yani. Kapaktaki raflarida ertesi gune birakmak zorunda kaldim nedense cok yoruldum
2cocuk1bebek NilNilhanAytemiz haraket etmeden bebişi nasıl doguracaksın canım kaslarının gelişmesi lazım