Nasippp Kızlar çok beğeniyorum ama fiyatları baya yüksekçe uyguna yaptırıp memnun kalan var mı? Önereceğiniz sayfa falan
Mrvgl Nasippp Ben İSMEK de kursuna gittim. Ama hiç yapmak istemedim. Zamanla deforme oluyor yikanacagi için. Tablo vs yaptım yikanmayacaginicin 🥰
[silindi] Nasippp rokoko cok kolay bişry canım sade Bi hastane çıkışı alıp kendin bile yapabilirsin cok seviyorsan
Nesli123 Nasippp instada serminin_nakisdunyasii sayfasından yaptırdım ben canım memnun kaldım Bi bak istersen 👍🥰
AselMavii @Nasippp onu bende çok beğeniyorum bi dedim acaba kendim yapabilir miyim diye ama zorlu baya 🙈
Nasippp AselMavii benim elim yatkın el işine kanaviçe yapıp satış yaptım bunu denemeyi atlamışım şimdi de uğraşmak istemiyorum 😂 bi yere sordum 600 küsür dedi ya 🤦🏻♀️
Nundiyebiri Nasippp evet baktım internetten yani ben kanaviçe diye yapıyorum bunları kendi bebegim içinde yapıcam inşallah düz zıbın aldım cinsiyeti öğrenmeyi bekliyorum
Nasippp Eessrra ben sordum bi yere 600 küsür dedi 😅🤦🏻♀️ Uygun fiyatlı yaptıran Vardır belki die bi sorayım dedim 😂
Nasippp AselMavii nakışlı yaptıracaktım ama rokoko fikrimi değiştirdi uygun fiyatlı bulamazsam nakışlı alıcam sanırım
Minnakanne26 Nasippp çok araştırdım. Kaç siteye sordum. Uygun fiyatlı asla bulamadım 10 lu değil 3 lü 4 lü bile çok pahalı bende nakışlı bakmaya başladım.
Nundiyebiri Nundiyebiri ipi dolayıp dolayıp batırıyordunuz bir zorluk yok ve ben etamindeki kareler yok diye ayrı kasnak aldım bunun için 3 TL di düz önden düğmeliyide e bebekten aldım 59 du zaman da zaten çok deneyin pişman olmayacaksınız her yer hep aynı fiyat veriyor
Nasippp Mrvgl ya deforme mi oluyor e bebeğin tulumu vs illa ki yıkanacak o zmn hiç bulaşmamak mı mantıklı