Lulemom Yapmayın kızlar nolur. Midye pislik içerir bırakın civasını falan. Denize ped atsan midye gider o peddeki kanı emer. Midye denizin temizlikçisidir. Nerde pislik varsa gider üstüne yapışır. Nolursunuz yemeyin 😔
Lulemom NilayRuya aynen öyle malesef. Ben bir kere yedim. Bilmiyodum, sonra öğrenince bir daha asla ne elledim ne de yedim
dmrlesra Dilara-23 Benim de canım çok istiyor çokta severim ölüyorum midye diye 😔Şunu okumuştum Midyeci Ahmet in sayfasında Çiftliklerde üretilenlerde ağır metal olmazmış ağır metal yabani midyeler için geçerli diyor. Ama ben yemeğe cesaret edemedim şahsen bir 5 ayım kaldı🙆🏻♀️
Lulemom Dilara-23 yapma yeme nolur. Başkası yemiş bişi olmamış deme. Ona olmadı belki sana olcak. Herkes kendinden sorumlu. Bebeğinden önemli değil hiç bişi.
Buketkucuk Dilara-23 lütfen yeme, zararlı ve doktorlar tarafından yasaklı. Onun yerine seni tatmin etmesi için karabiberli pirinç pilavı üzerine hafif tavuk koyup ye. Belki biraz olsun tatmin eder🙏🏼
Dilara-23 @Oykuaygun @Mavi87 ayy ben sağlık yaptım başlığı başka biri değiştirmiş yiyecek diye kusura bakmayın valla
Zeyzey77 Oykuaygun ağır metal içeriyor kilo kilo yemeyi bırak 4-5 tane bile yemen doğru değil. Zararlı olan 1 tane de yesen zararlı. Siz sanıyorsunuz ki zararlı olan bir şeyi az yersem bir şey olmaz diye düşünmeyin. Dip balıkları bile ağır metal içerdiği için yasak . Hiç yememen gerekiyor . Midyenin hamilelikte verdiği zararları bir arastir istersen