sehrengiz_8 Elifkylc 23 Şubat benimki ancak hormon testlerini yaptırdığımda doktorum gebelik testi de yaptırdı negatifti galiba beklemeyi kestim bu ay
Blossom Elifkylc Ben de adet olmayı bekliyorum. Rahim filmi çekilecek ona göre tüp bebek yaptırıp yaptırmamaya karar vereceğim. Stresli bir ay. 🥴
Elifkylc sehrengiz_8 hadi ya bende hsg çekildim bu ay 14 şubatta acile gittim ağrı dan kistim olduğunu öğrendim ve gebelik yoktu bende ümidi kestim 🥲
sehrengiz_8 Elifkylc canım ama ben bu ay yumurtlamada göremedim ya testlerim bozuktu ki bozuk olması muhtemelen hepsi yanlış boyama yapıyordu ondan dolayı kestim ama senin yumurtan oluştu ise bir ihtimal olabilir
Elifkylc sehrengiz_8 benim de yumurtam çatlamamış çatlamayınca kist olmuş neyse ki adetle birlikte gidiyormuş sanırım doktorum öyle söyledi gider demi😅
sehrengiz_8 Elifkylc valla bilemiyorum o kadarını ama marta kalanlardanız herhalde tabi her şey nasip kısmet belli mi olur
Elifkylc Blossom nerde oturuyosun nevşehir veya yakınında isen kapadokya hastanesi salman beyi öneririm ben orada yaptırdım kesinlikle öneririm çok iyi bir doktorr
Blossom Elifkylc Ankara’dayım. Teşekkür ederim. Dış gebelik geçirdiğim için düzenli gittiğim doktorum var. O çekecek.
Mizgin2020 Elifkylc bende öyle ümidi kesmiş durumdayım da eşim bana kızıyor ümidi kesme sabret diyor ama elimde değil sıfır belirti
Elifkylc [silindi] beklenen adet günü diye biliyorum bende yanlış biliyorsam sizi yanlış bilgilendirmek istemem 😅
Elifkylc @Birgul birşey sorucağım tartışmayı sabitlemişisiniz ne oluyor o yanlış birşey yapmadım umarım 😊
Zeyna27 Elifkylc yani yok psikolojik olarak da yaratmak istemiyorum beklemiyorum da aslında çok düşünmek istemiyorum sende var mı??
Elifkylc Zeyna27 yok kuzum ya ben ocak 27 sinde hsg çektirdim 14 şubat ağrıyla acile gittim kistim olduğunu söyledi doktorumu aradım oda şaşırdı muayeneye bekliyor beni gidicem en yakın zaman da yani bu ay da ümidi kestim 🥲🥲
Aysenrr20 Zeyna27 aynı bensin ya bende ümitlenmek istemiyorum çok ama olmuyor sonra hayal kırıklığı oluyor
Zeyna27 Elifkylc hayırlısı olsun canınız sağolsun önce sonra da inşallah dilediğin dilediğimiz gibi olur 😍