Hostesmom Keratin seti aldım ama tereddüt ettim kullanmakta. Bu süreçte kullananınız oldu mu hamişler yazarmısınız lütfen
Fgny Hostesmom canım ben kuaförüm ve çok fazla keratin bakımı yaptım. Kesinlikle yaptırma kokusu çok ağır ve zararlı. Boya yaptirsan ondan iyidir yani
minikfare1 Hostesmom ben ilk 3 aylık dönem dolmadan yaptırdım koku ya da başka bişeyden rahatsız olmadım. Bilmeden birsürü işlem yaptırılabiliyor ilk zamanlar benim de öyle olmuştu
Hostesmom Minnakkannesi ben kuafore sordum 3 aydan sonra yapılabilir demişti şuan 19 haftalık olduk bilemedim
Minnakkannesi Hostesmom ben hamile kalmadan önce yaptırdım çok ağır kokusu yapım aşaması falan hiç tavsiye etmem benim kuaförümde doktorumda 3 aydan sonra boyaya birşey demedi ama keratin sağlıklı insanı bile tıkıyor
Hostesmom Nasılda hevesle aldım doğumda bakımlı olurum fotoğraf çekerken diye düşündüm ama zararlı ise yapacak bir şey yok bebeğim den daha önemli değil.
Hostesmom Minnakkannesi peki tek sıkıntı kokusu mu yani o kokuyu solumak mı? Mesela 2 maske ve siperlik ile yapılabilir mi?
Sofiyamagamedova Ben yaptirdim maske taktim gorumcem yapti sorun olmadi hic o etkilendi cok beni korudu