Aydan4ik gulsahaliarya Esen3535 saglikli beslenmeye caliştigim icin hepsini ozledim veee lokmalarimi yudumlarimi saymadan yemeği içmeği ozledim.
Oykummmm Esen3535 normalde hiç yemedim ama çiğ sosis istiyor canım sebepsiz yere doğurduktan sonra yicem
Bestemm34- Esen3535 fanta deli gibi özledim zararlı diye içmiyorm onun haricinde çiğköfte iskender lahmacun asla ve asla midem almıyo yiyemiyorum doğumdan sonra doya doya yerim artık 😅
Emel61 Herşeyi yedim hamileliğim de canım ne çektiyse özlediğim birşey olmadı. Salam sucuk sosis pastırma bunları da az olmak şartıyla pişirip yedim Cola meyve suyu
Zelaltbey Esen3535 ben her şeyi yiyorum sadece çiğ et yemedim çok abartmayın bence sucuk salam pişmiş olduğu sürece yenebilir hatta ben midye bile yedim
Hayalbebek Ben hiç bişeyi yasaklamadım yedim de içtim de zaten az yiyip sık yiyen biriyim bence canınız cekiyorsa tadımlık da yiyip için 😋😋
sevdeduruu Ben genellikle yemek yemeyi özledim 5.ayımdayım başından beri bi bulantı iştahsızlık var 12 kilo gitti 🤭🤷🏻♀️
Eceee7 Gkemine benimki ikisini aynı anda vermedi yoksa benimde kahvaltj da peynir ve yumurta vazgecilmezim belki ileriki haftalarda değiştirir
idilipek Esen3535 ben iskembe corbasini cok ozledim hayirlisiyla dogumdan cikip eve geleyim herhalde ilk siparisim 2-3 porsiyon iskembe corbasi olur ☺️☺️ Ahh Bursa daki Tavukcuoglundan yumurtali bi iskembe corbasi olcakti simdi ahh ne yenirdi 😔😔😔😔
Fasulye-87 Eceee7 sadece açlığa bakmadan sabahın körü yüklediler 50 gr şekerli suyu 242 çıktı 1 saat sonra ama bana 5 dk içinde içeceksiniz denmedi bende sallana sallana içtim onu 15 dk da sonuç 242 cnm
Umutttr Gamiiiii au Adkut yani bende öyleydim şimdi 25 haftada daha çok aldığımı farkettim kafama taktım yani kendimce bir yeme düzenine uymaya çalılıyorum
fatmArslan06 Ec0709 yiyebilirsin ben hamile olduğumu öğrendim ksc kez işkembe pişirdim içtim tabak tabak oyle kısıtlama kendini iyi pişmiş olan hersey yenir asitli şeylerden uzak dur