Gozdeku Havva- hemen baktım geldim et bulyon ve Çin tuzu için demişler. Ama bunları yemeyen canlı yok 😂
Havva- Gozdeku vallahi Gozdeku 30 yaşındayım ve et bulyon hiç tuketmezdim 6 aydır evliyim kocamin evinde tadını öğrendim iyikide hiç tuketmemistim tadı çok kötü plavin tadını bile kotulestiriyor :)cips çok tüketiyorum eşim çok baharatlı yemek yediği için her yemeğe atmak zorunda kalıyorum bu aralar azaltmaya başladım eşimde alıştı baharatsız yemeğe şükürler olsun o yüzden yinede çok aklima gelmediği sürece tüketmeyi düşünmüyorum çiğ köfte he yesek bebeğe öyle böyle olacağını düşündüğümden değil 3 ay dolmadan saçımı boyatmış biriyim zaten o yüzden birinden birisi eksik kalsın diyorum ;)
Gozdeku Havva- maalesef tadını ve kokusunu ayırt etmeye başladığında daha kötü bir hal alıyor. Bu ürünler cipslerin vs gibi hazır ürünlerin içinde olduğu için pilava atılan o tuhaf kokulu bulyonlar bile masum kalıyor 😅
Irmakveannesixjd Birgul benim AŞ erdiğim yiyeceklerden bir tanesi 😂😂❤️❤️ Sürekli yiyordum 🤷♀️🤭bu arlar yemiyorum sadce 😂😂😂😂
Haticeyuce31 Minesimsek12 ben cok.nadir onuda içiyorum doktorada soyledim cok nadir yarim.bardak falan sansa cok severdim bu hamileligimde 5 ay bitti toplasam 5 bardak içmedim
Csm Birgul etsizse kısır gibi tuketebilirsiniz, cigkoftenin yasak olmasının mantığı çiğ et olabilmesi icinde
Csm Ben her şeyden az az da olsa yiyorum, bence miktar ve yenilen saat önemli. Sonuçta bu 10 aylık bir süreç, o yüzden özlediğim bir şey yok 😊
1busraa Tazebirannecik valla ben dün sosis aldım 24 haftalık hamileyim sucuklu yumurtayı tosttu çiğ kofteydi felan her şeyi bu zamana kadar bunların hamilelikte ne zararı var peki normal de de sucuk zararlı felan diyorlarda bilmiyorum bana kimse demedi hamileyken. Yeme diye de ben yedim yiyorum da valla canım bir şey olmadı çok şükür bugüne kadar