nev_hena Midye dolma ve çiğ köfte 😍 Normalde aram yoktur ama doktor yeme dedi diye canım sosis, salam çekiyor 😂
Thutik Esen3535 karides tava ve şarap. Doğumdan sonra erken olur diye emzirmeyi bıraktığımda 2-3 gün sadece bunlarla beslenmeyi düşünüyorum 😁
didemturn Eliiiiiiffff çiğ olduğundan bakteri üretme ihtimali çok yüksek o sebeple bende yemiyorum hiç
Kuzey61 Mumyy valla bende yiyorum ilk oğluma hamileykende yemiştim özellikle Ayvalık tost🙈 8 yaşına girecek çok şükür sağlıklı
bukabu zeynepbalci tabiii aynen bende cay kahve hiç tüketmedm şimdi 34. Haftadaym diorm bu kdr içmemişim içmeyim:)
Aleyna_oner5254 Esen3535 valla ben vejeteryan oldum miniğimin sayesinde yedirmiyo bana midem kalkıyo resmen.🤣🤣🤣
Gulsah91 Hazalburca Gerçekten şeker diyeti beni mahvetti. bazen mutfakta oturup sessiz sessiz ağlıyorum neye elimi atsam sakıncalı.. yavan şeyler yemek keyif vermiyor insan kendini doymuş hissetmiyor diyet yapan herkese extra sabır dilerim😣
pitircikannesi miraninannesi1 oo afiyet olsun ne güzel☺️ Ben doktor sakatat yeme dediği için yemiyorum yoksa sırf leke için ciğer kebap yenmez mi😄
Minik1234eli Feridee1 karalahana yemeği yiyebilirsin sakıncası batmı ki annelerimiz hep ne yemiş bi Karadenizli olarak söylüyorum 😃
Feridee1 Minik1234eli yok hayır evlenmeden önce annem hep yapardı küçükken falan da yemişimdir . Şimdi hamilelikte iştahsızlık bulantı falan olunca yiyemedim o yüzden özledim ☺️😌
Senmerve Birgul yiyrbilirsiniz bişey olmuyorki ben ilk hamileliğimde platese gidiyodum giderken bi dürğm dönüşte bi dürüm bide akşam yürüyüne çıktığımda eşim alırdı şimdide yarım kilo çiğ köfteyi dürümsüz yiyorum canım çok acılı ekşili istiyor
Cellist61 Sushi ve filtre kahve 🥺 her gün sushi yemek videolarına bakıyorum 😅nefsim körelir diye ama 🤪😂😂