Beybisiannesi hilal-a Canım ben baya baya araştırdım en aklıma yatan bu oldu mamanın ismi golden goat keçi sütlü bebek maması daha doğum yapmadım denemedim ama ben gerekirse diye en küçüğünü aldım koydum çantama ne olur ne olmaz diye 400 gramı 90 tl e bebekte falan var her siteye baktım yorumlar harika bu mama için asla gaz yapmıyor kilo aldırıyor kabız yapmıyor diye yazıyor 😊
Diyetisyenanneee hilal-a öncelikle bu konuda eğitim aldığım için fikrimi söylemek istiyorum. Bebek mamaları hemen hemena aynı standartla üretilirler çünkü yasal olarak mevzuat sınırları net çizilmiştir ama şahsi fikrim bence bebeğinize iyi geleni siz bulabilirsiniz ama her gün her hafta mama değiştirmekte bebeğinizi bi kabız eder bi ishal eder 🤷♀️ 8 Yeğen tecrübelerime dayanarak ise Önerim hipp yada sma
BurcuP hilal-a hipp organic, ben kızım için her mamayı denedim en iyi olan , Alman malı, organik tarım ile yetiştirilen ürünlerden üretiliyor ve en az gaz yapan diye şimdi de tercih ettik biz
Bernay Bebelac bizde kabız yaptı , Sma ya geçtik güzel. Aptamil ve evoliada kullandık, similacta kullandık yani hepsini denedin bebelac hariç beğendik hepsini , şimdi sma ile devam edicez2aylığız
hilal-a BurcuP Beybisiannesi Diyetisyenanneee Minikasya Bernay çok teşekkür ederim kızlar cevap verdiğiniz için 🙏♥️