Sumisalii pink_dream25 bende erkege benziyor demisdi bu haftalarda ama 13+4 dede %90 kiz dedi cnm degisebilirde
Busgktp pink_dream25 ben aydan aya kontrole gidiyordum 12. Haftama girmek üzereydim bi şey demedi ben de sormadım gününü beklemek istedim. 16. Haftamda da direkt söyledi kendini met gösterdi açtı bacaklarını 😀
Gul2528 pink_dream25 yememistim doktora gittigim gün öğleden sonrada detaylı ultrasonum vardı ordada yan durduğu için doktor ölçüm yapamadı çikolata ye su iç yürü 15 dk sonra gel dedi dediğini yaptım bu sefer de hiç durmuyordu gerçekten işe yarıyor ama detaylida cinsiyet söylemek yasakmış bilseydim sabah kendi doktor muayenede yerdim☺️
Btlerva pink_dream25 12+3 te ikili tarama da doktorumuz tahminde bulunmuştu daha sonra 14 haftada kesinleşti canım şuna 24+2 olduk çok şükür 🥰
Ruyasusam Gul2528 nasil yasak ya çok saçma değil mi. Benim kardesim girdi kız geliyor biliyorsunuz değil mi demiş doktoru.. şaka gibi detaylida cinsiyet söyleyen doktor hapis cezasi mi alıyor yoksa mesleginden mi oluyor.
Bervinnur Ben 21 haftada öğrendim renkli ultrasonda göstermedi doktor da tahmin de bulunamadı çikolata bende hiç bi işe yaramadı oğlum biraz nazlı çıktı anlıyacağınız 21 de gösterdi kendisini 😂😂🥰😍