Arkadaşlar gecen hafta çok şükür hamileyim diye post açmıştım. Kan testi vermiştim ve 4+1 haftalık hamileydim ve betam 23 dü . Sağlık ocagı dokturum bekleyelşm pazartesiye kadar sonra kan ver demişti. aradan 3 gün geçti cumartesi gecesi 4+4 de kahverengi akıntım olmuştu. Hemen hastaneye gittim betam 10.680 olmuştu . Doktor 3 günde beta bu kadar artmaz galiba kimyasal gebelik dedi. Eliza testi yaptı baktı sıkıntı yok. Keseye baktı kese yok alt muayene yaptı bişey göremedi. O geceyi serumlarla hastanede gecirdim. Ertesi günü yani pazar günü imza attım eve geldim .yani pazertesi gününden beri akıntım devam ediyor sadece peceteye sürdükçe geliyor pet dolduracak bişey değil. Neyse ben sonra hastaneye gitmedim beta da baktırmadım. Şimdi ben kimyasal mı gecirdim yoksa yerleşme kanaması mı bu ? Bebegim hala benimle mi ? Kalsaydı eğer bugün tam 5 haftalık oluyorduk. Kafam karmakarışık. Yarın araştırma hastanesine gidecegim ama bilmiyorum acaba yerleşme kanamam mı sürüyor yoksa gerçekten kimyasal gebelik mi gecirdim. Kan ver baktır diyeceksiniz iki kolum ve elimin üstü mosmor pazar günü çok kan verdim gücüm kalmadı hiç. Bilmiyorum yarın belli olur ama ben tedirginim üzgünüm bir yanım kırık . Gecen sene de şubat ayında evladımızı kaybetmiştik şubatlar bize hep acı veriyor