ilknurhnyy Mucizemmmmmmm yaa neden ilaç vermemişler ki acaba bulantı önleyici ilaçlar var biri olmazsa diğeri olur çok zor ya umarım bir an önce geçer
Suzey ilknurhnyy tabi ki diyorum ya hala kullanıyorum daha önceleri günde 3 defa alırdım 5. aydan sonra 2 ye indirdim iyi şimdilik bi sıkıntı yok cok şükür🙏
eaktr byzza16 zofer çok güçlü bir bulantı hapı 😓 prilam dr adetini de 4 e kadar çıkarabiliyorsunuz.🙏🏻
Suzey Mucizemmmmmmm ama öyle olmaz ki bi bulntı ilacı alman lazımdı bn ilaç kullanmasaydım işim yaş olurdu
Mucizemmmmmmm Suzey okadar her doktora soyledim vermediler gerek görmediler heralde valla hele başlarda günde 3 4 kere ıstifra ediyodum şimdi günde 1 2 bisey yok diyolar tahlillerinde ilaç kullanma diyolar istedigim halde
nurell ilknurhnyy bende prilam Dr kullandım günde 2 kere bide zencefilli bitkisel hap vermişti onunda aldım zencefil rahatlatiyor
idiloska ilknurhnyy prilam kullandım. prilamdan önce ayva, tuzlu çubuk, leblebi yedim, kokular çok kötüydü. 10.haftada prilama başladım rahatladım. 6′dan 10′a kadar geçen süre kabus gibiydi sürekli ağlıyordum.
aselnannesi Ülker çubuk kraker ve ayran ikisini çok yiyordum bulantı oldukça çok iyi geliyor birde sarı ve beyaz leblebi
Kubab1244 ilknurhnyy prilam kullandım canım birde zofer vermişti ama zoferi kullanmadım gerek kalmadı kusmamın önüne geçti prilam
endobeybi ilknurhnyy başedemedim 😂 iğneler, serumlar, ilaçlar. Günde 5 öğün peynir ekmek, makarna 🍝 15.haftada hafifledi 16da tamamen kesildi
Suzey Mucizemmmmmmm tahlil ne alaka yani sonucta mide bulantın var ve seni önmli ölçüde rahatsz edyr istifra etme iyi degil sonuçta vücutta sıvı kalmıyor bebek içinde cok kötü ve saglıksz
Ceyceyyy ilknurhnyy prilam kullanıyorum 12. Haftamdayim ama hala var bazen akşamları bazen sabahları oluyor ben salatalık yiyorum bazen nane limon yapmaya çalışıyorum sadece hafifletiyor
Senaatesevgin Kmerve yok hiç bir faydası ayvanın ama hamileyken ayva yemek güzelmiş ahlaki guzel olurmus oyle okumuştum bi de meryem süresi ile yusuf süresini dinletmek gerekirmis
Aycahappymom Prilam Dr kullanmıştım bana çok iyi geldi paketi bitirmeden bulantılarım tamamen geçti. Ama bu dönemde kendi yediklerine de dikkat edersen daha rahat olur. Ben hazır meyveli paket sütlerden içiyordum sonra baktım ki ne zaman paket süt içsem o gün kusmaktan kendime gelemiyorum. Hazır sütü bıraktım bulantı da kusma da geçti 🤷🏼♀️