Tugceonur Minikasya 33+3 haftalığız bir tosun prenses doğurcam insallah 🧿 Muz,kaşar,tahin,pekmez,brokoli,havuç ,kereviz,karnıbahar,ısbanak,pırasa,Kefir,süt,yoğurt ,haşlanmış yumurta,mercimek ,kuruyemiş
Sen1meleksin bmb9544 kilosu cokmu düşükte canım. Düşük değilse normal doğum istiyorsan çok kilo almasıda iyi değil doktorlar iri bebek çok istemiyorlar.
bmb9544 Sen1meleksin haftasına göre düşük dedi 1 hafta sonra tekrar görelim ona göre yol çizelim dedi
Tugceonur bmb9544 32+4 haftada 2,500 kg idi kontrolüm haftaya bakalım kaç olucak ama doktorum iri bebek olucak çok hızlı kilo alıyor dedi 🍓
Tugceonur Ezo44 20 kg aldım ama sadace karnım kocaman hiç ödemim yok çok şükür günlük 3 lt su içiyorum 40 kg ile hamile kaldım bu arada 🌸
Csm Bence şunu yiyin bunu yiyin değil de zararlı olan hicbir şeyi nefsi korlemek için bile yemeyin, yani hic kaçamak yapmayin. Unlu olan, makarna, pilav vs her seyi kesin, paketli, hazir olan şeyleri yemeyin. Onun haricinde her şeyin bebeğe faydası var. Yani günde 200 gr bile kaşar yiyip yanında kızarmış ekmek, börek yeseniz faydası yok gibi geliyor bana. Sadece sağlıklı şeylere odakların.
basakhanim Beslenmek tabi ki çok önemli ama plesantayla da çok ilgisi var. Bazen anne ne kadar iyi beslense de bebeğe ulaşmıyor.
sudamlasi Et , kaşar , muz , yumurta. Yani protein bebeğe kilo yapıyor. Hamur işi yerseniz de kilo yapar ama boş kilo olur size de boş kilo olur.