ElifMehmetAycicek Bütün arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hayattaki tesellim oldunuz bana yardımcı olmaya calıstınız ama maalesef bu sabah bebeğimi düşürdüm suan parçalar kaldı onları düşürüyorum üzülmüyorum artık çünkü biz cennete bir melek yolladık size yardım ve tesellileriniz için çok teşekkür ederim bir daha hamile kalırsam nasip olursa tekrar gelicem aranıza rabbim hepinize sağlık sıhhat nasip etsin selametle kalın rabbim hepinizi tek nefeste kurtarsın 😘😘😘
Mervekzr ElifMehmetAycicek inan çok üzüldüm İnşallah yeniden anne olursun düşük tehlikenmi vardı kac haftalıktı
Birsen2906 ElifMehmetAycicek bence gidip kendini iyice depresyona sürükleme burda neler var bence onlarla kendini toparlayabilirsin ben şuan hamile olmadığım halde yazılan yazılar okumak bilgi veriyo bence sende burda konuşarak içine kapanmasın bu arada geçmiş olsun Rabbım hemencecik yerini doldursun
archmom ElifMehmetAycicek sağlıklı bir gebelik değilmiş demekki canım üzülme , Allah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik versin sana insallah 🙏🏻
limonluchescake Allah tez zamanda toparlanmanizi nasip etsin, kucaginizi bos birakmasın Rabbim.. her sınav bizler icin, gücünüzü düsürmeyin. Kendinizi üzmeyin
ElifMehmetAycicek Mervekzr 6 haftalıktı kalbi atmıyordu ve büyümüyordu 1 ay boyunca bebeğim hep 6 haftalıktı doktor kürtaj dedi ama ben kürtaj günüm gelmeden düşük yaptım :(
anneadayi33 Geçmiş olsun sağlıklı bebek olsaydı eğer tutunurdu umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız üzmeyin kendinizi
Senayyalcin ElifMehmetAycicek Çok geçmiş olsun umarım bir gün dilediğin beklediğin herşey gerçek olur 🙏🏽
ElifMehmetAycicek Senayyalcin Amin çiçeğim inşallah rabbim sizlerede en güzel seyleri nasip etsin dua ederken bir şey istemeye fırsat olmasın çünkü her şeye sahip olun ve tek duanız sonsuz sükürlerinz olsun inşallah 😘❤
Bbbssrr ElifMehmetAycicek Kuzum Rabbim sizi cennetinde buluştursun inşaAllah en kısa zamanda tekrar bebeğin olmasını nasip etsin gönlünüze göre versin Allah’a emanet 💗💐
CnsLina ElifMehmetAycicek Geçen gün ‘düşüğün bi ayağı içerde olur ’ diye bi değim duydum inşallah tez zamanda tekrar hamile kalır sağlıklıca kucağına alırsın🤲❤️