Aysegul1612 1prensesgeliyor 37+4 oldum sezeryan için gün aldım son kontrolleri yaptık bebişimin kilosu bir hafta geriden geliyor bundan önce iki haftaydı çok şükür bir haftaya düşmüş 2900 dedi ama doğunca 2900 olurmu bilmem çünkü anne karnında ve gerçek kilosu aynı olmyr sağlıklı olsun inşallah 25 şubat perşembe günü nasipse
Rkydmn Aysegul1612 benimde 23 şubat salı günü nasipse. Sağlıkla doğsunlar inşallah. Bizim bebişte de 1 hafta gerilik vardı en son 2900 dü salı günü net öğrenicem artk kilosunu🤣🤣
threestar Mervem23 benim doktorum 38′de yapıyorum dedi, bir kaç gün sonra olucam ben de eğer beybim o zamana doğmazsa 😀
Rkydmn 1prensesgeliyor ben ağrıda oturuyorum burada özel hastahane yok sadece tıp merkezi var hem hijyen depil hemde bebek yoğun bakımı yok o yüzden devleti tercih ettim. Tam teşekküllü en azından doktorumdan da çok memnunum. Sizin büyük ihtimalle ilki normal diye bekletiyorlar benim ilki de sezeryandı o yüzden günümü 37. Haftada verdiler
Esra2580 hili61 iki hafta ileride dedi sadece daha önce 1 hafta 10 gün ileride cikiyodu bu sefer böyle çıktı bende anlamadım
Derya1453 1prensesgeliyor tabi ki haber veririm haftaya cuma gideceğim ben de ama benim doğumum özelde olacak devlete gitmiyorum .Sezeryanı kendi doktorum yapacak yani
1prensesgeliyor Derya1453 bide bu plesanta sezeryani diger sezeryanlardan fiyatı farklımi oluyor sordunmu. Burda bi özel hastane farki alınır dedide
1prensesgeliyor Derya1453 hadi ya bende tokat merkezliyim ama istanbuldayiz. Tokatta daha kolay aslinda hastane işleri. Eltim her yaz mutlaka bi yerini ameliyat yaptırır. Basurü orda oldu safra kesesini orda oldu. Hatta bi ara esim bile dedi tokatta yap dogumu diye.😂
Cemrenin_annesi80 1prensesgeliyor bebişin kilosu 36 da 3100dü şimdi 37+3deyim çatı muayeneside olmadım daha
Mom0101 Mcakir canim napıyorsun? Ben de heyecanlanıyorum cok düsündükçe valla. Aklımda hep dogum var artik🙈 sirt ağrılarım fenalaştı. Dogursam da kurtulsam diyorum ama yaklaştıkça dogumdan da korkuyorum istemiyorum. Napıcaz böyle ya🙄 panik olmak kötü
Mcakir Mom0101 ay kuzumm Vallahi bende korkuyorum. Az sonra doktora gitcem. Bakalım saatimiz felan netleşir belki artık 😁 sen naptın ne durumdasınnn?
Mom0101 Mcakir ben de doktora gidicem gün verir artık. Fiziksel olarak sırtım kötü ya yine. Sırf bundan kurtulmak icin dogurmak istiyorum. Ruhsal olarak da dogurmak falan istemiyorum korkuyorum telaşlıyım sonrası icin🙄 gün sayarken yaklaştıkça korkar oldum🙈
Mcakir Mom0101 banada heyecan basıyor artık çok çok. Ne zaman gidiceksin doktora. Ben şimdi geldim az sonra sana durumu bildiririm İnşAllah saati felan alırsak 😁
Mcakir Mom0101 canım aldınız mı tarihi. Rabbim nasip ederse 27 Şubat olarak belirledik. Son9🧿🌸💞 Bebeğim dönmüştü 1-2 aydır kafası aşağıdaydı. Tekrar dönmüş şuan makat geniş. İsteğe bağlı sezaryendi artık zorunlu sezaryen oldu😊
Derya1453 Mcakir ben şu anda 37.haftadayım 38.haftada çağırdı gün vermek için büyük ihtimalle benim de öyle olur