Azramina21 Kızlar bu ay bebek bekliyoruz . Adetime daha 4 gün var ama aşırı derecede kasıklarımda batma ,sancı ,şişkinlik vb var . adet olacak gibiyim gebelik olabilir mi , Aynı durumu yaşayan oldu mu ?
ZeynepYaren Azramina21 bende aşırı ağrı olmuştu kasıklarım iğneleniyordu ağrısı da cabası. Ama bir kaç gün öncesinden kahverengi lekemde gelmişti. Normalde adet sancısı çeken biri değilimdir. Adet günü test yapmıştım pozitif çıkmıştı canım
milla-s Azramina21 benim belirtilerim aynı adet belirtisi gibiydi. Göğüslerim sadece adet öncesine biraz daha fazla ağrıyordu ama onu da gecikmesine yormuştum. Kasık ağırlarım da çoktu. Hatta pembemsi bi leke gelmişti adetime 1 hafta falan kala onu da adete yormuştum.
EsilErman Azramina21 Rabbim gönlünüze göre versin. Benimde kasık ağrılarım vardı ama regl gibi değil sanki idrar yollarını üşütmüşüm gibi bir ağrıydı ama şiddetliydi. Ben midr bulantısından ve idrara sık çıkmadan anlamıştım
Lexie222 Canım ben hamile kaldığım zaman hiçbir ağrı adet belirleyici unsurlar meydana gelmemişti ben öyle anlamıştım hamile olduğumu ama herkeste aynı olmayabilir tabii
Gnssc Bende sadece kasık ve göğüs ağrısı vardı normalde belime falan da vurur hiç regl olacak gibi değildim test yaptım hamile olduğunu öğrenmiştim