Busrabnrby cilekbal97 canim kiyamam ya dualarim seninle rabbim insallh sana saglikli bi evlat nasip eder uzme kendini zor evet rabbim sabir versin rabbim insallh bi daha nasip eder uzme kendini 😍
cilekbal97 Busrabnrby Aminnn ya rabb inşaAllah 🙏🏻🙏🏻Sağlıklı hayırlısı olsun. Allah razı olsun Cok sağol yüreğime su serptin
cilekbal97 Busrabnrby inşaAllah eksik etme dualarını hamilelikte lohusa dönemde annelerin en çok duası kabul olduğu dönem. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini. Hayırlı doğumlar inşaAllah 🙏🏻🙏🏻💝
Ezgiali Clover ayy allah korusun mikrop kapma olasiligini hic dusunmemistim 🙈 oyle tabi dogum aninda aklima gelmez ama insan temiz olmak istiyo
Ezgiali deletedmom26 jiletle sakin gecmeyinde cogalmasin 2 gunde cikiyomus makineniz olsaydi rahat olurdu 😊
sarya21 Ezgiali buradan hertürlü özelinizi payşalmayın artık birileri forumda yazılan özel durumları Twitter da paylaşmış hanımlar bilginize😯😯😯
Ozlem6161 Valla bayanlar ben makine kullanıyorum ağda yerine bir iki ay falan sürüyor kılların büyümesi bence kuaföre vereceğiniz paradan tasarruf edersiniz ☺️☺️
SemraSnmezTuru Marpling bende oyle cnm valla napıcam dıye dusunuyorum. Ben sonada yaklassam yaptıramam hayırlısı artık napayım.