anneebrulice Kızlar malum Corona dan dolayı kimseler doğuma gelemiyor ama ufak tefek te olsa hastane odası süslemeleri almalımiyim sizce ? Birkaç balon bide kapı süsü gibi yada hiç bişey yapmasammi ilk doğumum karar veremedim?
Sedaerhan anneebrulice ablam sag olsun anı kalsın dedi hastane organizasyonuyla anlaşmış kapı süslemesi yatak beşik süslemesine kadar yapılcak görseli harika.Eşim ben kızçemle çekilcez fotograf bide cok yakın aileden olanlarla .Onun dışında ben de istemiyorum ziyaretçi anı kalsın
zeytinkiz anneebrulice ben korona olmasa da cok gereksiz buluyorum bu tarz organizasyonları normal odada cekilmek özelikle eş ve cocukla olan pozlar daha doğal gelıyor bana ama herkesin kendi fikri tabii 😊 süslemeler makyajlar saç yapımları falan o andan cok abartı sanki sonucta acılar içindesin yorgunsun VS. Ama en harika sekilde fotograf cekilmek ne kadar doğal bilemedim 🤭
derinsart anneebrulice kapi süsünü kendim yapiyorum.. ablam anahatrlık yaptircakmiş bide şeker cikolata bikaç sey süslicem masayi önce hasaaneyede sorcam bazi hasttaneler süsleme dahi kabul etmiyormus.. kimse gelmese de foto cekiliriz önünde anı kalır diye dşnüyorum doktora iki üc hemsireye veririm bisiker geri kalanı komsulara anemlere. kaynvaldelere dagitiriz🤷🏼♀️
Ortmenanne16 anneebrulice bizim hastane dışarıdan bir kürdan bile sokmuyor balon tül süs her şey yasak. Bende ilk bebek napim özendim org. İle anlaştım foto cekinirim anı olur diye 💐💐💐
Sedaerhan anneebrulice malesef hediye oldugu için söylemediler ama sadece organizasyonun foto çekmesi ikibinden başlıyor bine yakındır süslemesi
gulsahaliarya zeytinkiz bende ilk doğumumda hevesten süsleme yapmıştım ama şimdi boşa masraf ve gereksiz olduğunu düşünüyorum. Çünkü akşam 7 de doğum yaptım ve sabah 12 de hastaneden çıkmıştım zaten Doğumdan sonra da yorgunluk olduğu için uyumuştuk hiçbişey anlamadım yani süsten püsten 😁 normal doğum olduğu için o arada da zaten gözü bişey görmüyo insanın.
anneebrulice derinsart yaa süslemeyi neden kabul etmiyorlar ki acaba anlamadım bende kendim ufak tefek süsleyip süslememek arasında gidip geliyorum
Ortmenanne16 anneebrulice yok hastanenin kendi org. İle anlaştık ekonomik paket seçtik eve de çok yakınlar dışında kimseyi almayacağım o sebeple evde bir süsleme yapmayacağım
derinsart anneebrulice nedenini bilmiyorum valla ama öyle duydum birlaç kişiden sorcam bidahaki kontrolumde.. ben foto cekimi icin yapcam kesin 🤷🏼♀️diger türlü kuru kuru ne biliym
zeytinkiz gulsahaliarya kesinlikle bunu bir çok kişiden duydum 🤭 doğal fotograflar daha gercekçi anı gelıyor yıllar sonra bakınca o anı yasıyorum tekrar 🤭
gulsahaliarya zeytinkiz ikinci doğumumda normal olcak inşallah. O yüzden tek bi kapı süsü bile almıcam. Benim için en özel an olduğu için sadece dopumhane de video ve fotoğraf çektircem. Doğum öncesi ve sonrasında da eşim çekçek.
archmom anneebrulice bende yapacagım süsleme fotograf çekeceğim çünkü . Hemde o anı şıklaştırmak istiyorum 🙏🏻