Mira28 Kizlar 30+3 haftalik gebeyim vee son 2 3 gundur cok ciddi sekilde karin cevremde kasinti var pütür pütür ve kipkirmizi kabariklar kar dolayisiyla hastaneyede gidemiyorm 3 4 gun beklemm lazim neden kaynaklaniyo acaba basina gelen varmi???
derinsart Mira28 doktoru arayip sorun bence kullandnz ilaclarida söyleyin.. en azindan bi fikri vardir veya kaşinti icin birsey önerebilir
iki_can Mira28 mutlaka gidin bende de vardı önemsemedim. Doğumdan sonra heryere yayıldı. Çok zor geçti. Mutlaka gidin
Gulbahar3535 Mira28 benm de öyle olmuştu gece özellikle başlıyordu. Bebek yağından diye düşünmüştük. Önce onu bıraktım sonra duş jelini de bırakınca düzeldi şükür.
Nurr33 Mira28 doktoruna danış canım oladabilir başka birşey de olabilir en iyisini doktorun bilir geçmiş olsun 🤗
Gulbahar3535 Mira28 olabilir doktorum onların içeriğinin iyi olmadığını söylemişti. Bi kaç gün kullanma bakalım. Bi de ben kaşıntı olunca buzu göbeğimde gezdiriyordum o da iyi gelmişti en azından kaşıntıyı kesiyordu :)
Minay Mira28 duş jeli sabun vs bırakmayı deneyin bu ara tatlı tüketimini artırdıysanız ondan olabilir tatlıyı kesin kaşınmayın kaşıdıkça etrafına yayılır nemlendirici vazelin felan varsa onlardan kullanın doktorunuza mutlaka danışın sağlık ocağına gitme imkanınız varsa orda karaciğer enzimlerine bakılması gerekiyor önemli