gulsahaliarya 33 hafta. Geçmiyo zaman ama aynı zamanda da çok çabuk geçiyo. Çok değişik işler ya doğurmalıyım ben artık 🙈😁
HaticeElmas yeteravci canm sen keseyi gördun mu ben dun gittm ama kese görlmedi doktor gec döllenme dedi
HaticeElmas Benim gbi olan varmı adetim 11 gn gecikti doktora gttm kan tahlilnde hamileym ama doktor muane etti keseyi göremedik uygulamya gore 5+3 gunluk ama kese yok doktor gec döllnme dedi kan degerlerimde düsķmüş
Hulya3463 HaticeElmas aynı olay başıma geldi ilkin kanda bile çıkmadı 5 gün geçikmesine rağmen doktor alttan bile baktı görünmedi 2 hafta sonra yine kan testi yaptık çıktı kese hala yoktu bi kaç hafta sonra yine tahlil verdim 6 haftalık çıktı geç döllenme dedi adet tarihimi öne çekti
Sesra Cellist61 hamilelik reflüsü olabilir bende de aynı durum mevcut ilaç kullanıyorum doktoruna bir danış derim
Cellist61 Sesra doktor ilaç verdide ben almadım 🙁valla şuan bile uyutmuyo beni. Sanırım ilacı pazartesi alacağım. İlaç içince rahatlatıyor değil mi
Kuzeykumsall Busracakir1 Haftada gittik diğer kontrole o zaman duyduk şimdi Allah’ın izniyle 12+5 olduk doktor da dedi 7 ve 8 de daha net duyarız kalp atışını diye