Kevserlina Cansudilmen bnde de göğüs hassasiyeti vardı birde sağ kasıkta ağrı oldu inşallah sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza
Kevserlina ilaydaaa25 pazartesi günü 576 çıkmıştı ama şmdi kaç bilmiyorum martta gideceğim keseyi görmeye
Busrayilmaz2 Kevserlina ayın 8 inde bakıldı 577 di ama ilk adet günümde olmadım iki kere test yaptık pozitif çıktı hemen doktora gittim hamilesiniz çok yeni henüz dediler şuan programa göre 5+4 hamileyim
Edaanur Haftadayım doktor erkeğe benziyo dedi,erkek bebeğin cinsiyeti daha çabuk belli olur diyorlar doğru mu sizce?
Sevda38 Esinn97 evet bende de öyle olmustu tam kan gibi değil ama kahverengimsi bir akıntı 10 gün kadar olmustu sonra bitti doktor banada yerleşme kanaması dedi ama rengi iyce kırmızı olmaması lazım öyle olursa hemen gel dedi
Yspnr Ameryem ultrason muayene ile gorunuyor ama kiz bebeklerde kalp atisi erkege gore gec duyuldugu icin alttan muayene isteyebiliyo doktorunuz.
Morvy Ameryem ben üstten duydum insallah sizde duyarsiniz ama duymayanlarda varmis galiba yani endiselenicek bisey yok 7. haftada duyanlarda var bir sansinizi deneyin🥰