AskerininYareni Cansudilmen evet girdik alttan gördük kesesini inşallah haftaya cuma kalbını dinleyecegiz ❤️
Hanileanne Aysn0232 benimde oğlan Allah’ın izni ile inşallah 🤲🏻 Bizde ultrasonda hareketli görüyoruz maşallah miniklere haftaya carsamba kontrolüm var detaylı ultrasona girecez sen girdin mi ?
Aysn0232 Hanileanne benim durumlar karışık Karabük’te oturuyorum ne özelde nede devlette detaylı yok başka bir ile gitmemiz lazım ve durumumuz buna pek müsait değil ne yapicaz bilmiyorum çok üzülüyorum da kafama çok takıyorum dua edin inşallah yaptırabilirim🌹
Cansudilmen Kevserlina göğüsümün aşırı hassasiyetinden anladım adetten farklı. Bi de midem bi tuhaf bulantı mı bilemiyorum. Sizinkiler ?
Yoncaglseven Kevserlina ben önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum 11 12 hafta test demişler ama çok o bence hamile kaldığımı öğrendiğim an gitmeliyim Allah korusun dis gebelik olur,ya da oluşmaması gereken gebelik olur.
Mervekkd Cellist61 bana hala vermedi normal doğum düşünüyorum diye 🙈 inşallah bi sonraki gittiğimizde verir tahmini bi tarih 😍 son aylarımız artık insan çok fazla sabırsızlanıyor 😍
Kevserlina Cansudilmen bnde de göğüs hassasiyeti vardı birde sağ kasıkta ağrı oldu inşallah sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza