Linam6868 HappyMom 19+5 haftalık hamileyim çok şükür Rabbim’e bu günleri gördük Bu mübarek kandil günü Rabbim hepimize evlatlarımıza sağ Salim sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasips etsin insaAllah❣️
Sevcan34 Nurcaa aaa ne kadar erken öğrenmişsiniz masallah bende 13 olunca gidicem inş hemen öğrenirim bende çok istiyorum bi kızım olsun inş olur 🥰
Avgulsah59 Berfin3 Aynıyız ☺️ Sizin de vücudunuzda kaşınma var mı ? Benim bel göbek bölgemde ve göğüslerimde çok ciddi kaşınmalar var. Göğüslerimde çok dolgun ve bunun için henüz erken değil mi 😕
Berfin3 Avgulsah59 yok benim kasinmam falan yok ama bende hamile kaldigimdan beri göğüslerimde asiri bi hassasiyet var malesef. Kasinmayi da yaşamadim inanin
Oslemserbestt Cerenikaa ayy ne bılım olsun diye dua eder oldum belırtı olmayıncada tedirgin oluyorum 🙂
SevincGancali Oslemserbestt bende geçen ay belirti vardı, ama cevap neqatifdi. Bu ay belirti yoxtu, pozitif çıktı. İnşaAllah siz de sevinirsiniz
Cerenikaa Oslemserbestt hayır hiç tedirgin olmayın cinsiyetten farklılık olabiliyo yada ilk hamilelikle ikinci hamilelik bir olmayabiliyo içiniz rahat olsun 🥰