melekozltnn nursheenn nursheenn bende 4+6 bu dönemde benim gibi kasık karın bel ağrısı çeken varmı arada kahverengi lekelenmeler de oluyor yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum
Esinn97 melekozltnnmerhaba. bende hamile olduğumu 4.haftamda öğrendim. Kahverengi leke gelmişti 3-4 gün. Şuan 10+6 yim. 3 gündür kahverengi leke geliyo. Doktoruma söyledim. Yerleşme kanamasidir demişti.
nursheenn melekozltnn kasık ve karın ağrısı oluyor bazen ama lekelenme olmadı bende kişiden kişiye değişiyormuş bunlar😊
emiras59 Ezgi-221 ayy aynı ben biz de böyle yaşıyoruz demek 🙈 benim mide bulantısı fobim var ben bunlara razıyım yeter ki midem bulanmasın 🙆🏻♀️
Ezgi-221 emiras59 aynen canım benimde kusmaya karşı ben 10 haftalık hamileyim seninki kaç haftalık ama iyi olcaz inşallah canım zor hamilelik demek hastalanmak demek hep hasta gibiyim yani ben halsiz yorgun hergün biyerlerim agrıyo sürekli şişlik var
Hifaelif Sevincuras Amin benim ilk çocuğum ama yinede bin şükür bu halime Rabbim kolaylıklar versin inşallah tüm hamilelere doğumlarımızı kolay ve güzel eylesin