Mrblng Oslemserbestt ben 9. Haftama girdim bulantı sıfır hiç olmadı olmayacak gibi de duruyor endişelenmeyin şanslı olanlardanız
Hifaelif Sevincuras Çok iyi geçtiğini söyleyemiyorum maalesef hamdolsun güzel kızım sağlıklı ama annesini çok yoruyor zor bir hamilelik geçiriyorum başından beri
Sevincuras Hifaelif aynen şükür halimize ama ilk çocuğumda çok rahattım ama bunda zor geçiyor sağlıkla alalımda kucaklarımıza inş bunlar gelip geçici şeyler🙏🏻
Kubradem_52 HappyMom 10 + 4 öğrendiğim ilkgun arkadaşımın aracılığı ile sizlerle tanıştım birlikteyiz 🤗🥰
EmineYavuzhan1 Berfin3 Bende erkek hissediyordum canım ama yanıldım çok şükür sağlığı çok iyi seninde inşallah bi aksilik çıkmaz haber verirsin canım 🙈🙈
Berfin3 EmineYavuzhan1 aa gerçekten mi hadi bakalim hayirlisi diyelim o zaman 😄 tabi haber veririm insallah 😊
2_pamukannesii Esra004 kız dedi değişmezse 😊 hep şüpheliydi doktor ilk defa bu hafta kesin kız diyebilirim dedi
Esra004 2_pamukannesii allah gönlüne ve sağlıklı bir sekilde nasip etsin inşallah canim ilk gebelikmi😊