serpilfethullah kukiveannesi vlla bende bugnden itibaren bulantilarm başladi zatn hamile olduğmu ögrendgmden itibrn kasiklarim bel agrilarim aşiri akintim oluyor her gün korku içinde oluyorum bu yuzden strse gryrm
kukiveannesi serpilfethullah ya benimde bulantılarım yeni başlıyor ben bu zaman kadar olmadı diye olmaz sanmıştım ama fena yanılmışım 🤦🏻♀️ Bel ve karın ağrısıda var akıntıda var 😣
SerapNil Buketkucuk Buketkucuk biz İstanbuldayız ya sizz☺️ Aminnn tek dileğim hepimizin sağlıkla miniklerimizi kucağımıza alması🙏🙏 Az kaldı diyoruz artık
serpilfethullah kukiveannesi kukiveannesi bende aymiyim valla bnde sabah bulantilri oluydu biraz ama bugnden itibrn sabhtn aksama kadar bulantim.oluyor demekki bi bende aymi deglms insllah ikimiz sağ salim bebegmzi kucgmza alrz
kukiveannesi serpilfethullah amin inşallah 🌸 ben sadece galeta yiyebiliyorum iyi geliyor tutuyor hemde tat olarak hafif ya
serpilfethullah kukiveannesi ben eksi seyler çok tüketyrm salatlk ayva turu seyler az da olsa rahtltyr mdemi