noktaninannesi Merhaba hanımlar 22. Haftama giriş yapmış bulunuyorum 😍 hamile yogasına başlamak istiyorum elka tv diye bir youtube kanalında videolar buldum ama acaba sizin yaptığınız memnun kaldığınız başka videolar var mı 😊
noktaninannesi şimdi hesaba baktım ama ne yazık ki saatleri bana uymuyor ☺️ Ben elimin altında hemen ulaşabileceğim tarzda videolardan istiyorum kendim istediğim zaman yapabilmek için ☺️ Çok teşekkür ederim ☺️ morusevenanne
noktaninannesi Güzel bir uygulama gibi duruyor inceleceğim teşekkür ederim ☺️ Siz hangisini alıp kullandınız acaba uygulama içinden ☺️ biranneikikedi
biranneikikedi noktaninannesi ben sabah yoga rutini 30 gün zorluğu kendin belirliyorsun, bi de gentle yoga poses arada akşamları yapıyorum. Bazı pozisyonlara kendim kegel egzersizlerini de ekliyorum🙏🏻 Ortaya karışık gibi oldu 😂
Fatmas Ben de 22 haftadayim. Ben de yoga yapayım dedim, kalçalarımda sinir sıkışmasından dolayı 1 haftadır felçli gibi yatıyorum. O kadar pişmanım ki, tek başıma hareket ettiğim için. Lütfen sizde dikkatli olun.
noktaninannesi Fatmas aaaaa çok geçmiş olsun 😞 keşke zorlamasaydınız kendiniz o kadar belki pilates daha iyi olabilir sizin için ☺️
noktaninannesi denizanasi1 zorladı beni biraz da acaba dedim daha basitten başlayan var mıdır merak etmiştim ☺️