Merve95merve Hangi yemeği yada meyve mi çikolata mı cips mi :)) benim canım zararlı ne varsa çekiyor mesela burger kinggg yada cips aşırı istiyorm yani hep fast food yada abur cubur çekiyor canım sık yemiyorum ama istiyorrr :(((
Zeynag Merve95merve normalde tatlıyı ağzıma sürmezdim şimdi ölümüne istiyo canım ama gebelik şekeri çıktığı için meyvelerle teselli buluyorum 😄
Gull_94 Merve95merve ben hazırlamıyosaö herseyı severım😂hazıra konamıyorum pek ama fast food ve hamurısı normaldede cok sevdgımden olsa gerek daha cok onları yemk ıstyorum
Bseda Zeynag bende çok severdim hergün tatlısız duramazdım en başlarda çok tiksindim şuan yiyorum ama arada çok aramam😁
Zeynag Bseda ben ilk başlarda çok acı yedim sonra meyve aşermeye başladm tam çikolata tatlı diye delirirken yasak geldi sağlık olsun bakalm 😄
mrrrv11 Derdennis hamilelikte ananas zararlı değildir ki ödemi atar ve kabızlığa iyi gelir tam tersi yenmesi tavsiye edilir diye biliyorum
Csm Derdennis gunde 8 10 dilim zararli ki o da yaklasik 2 ananasa eş değer, benim yediğim her gun 1 dilim👍😊😎
BebegimleYeniHayat_34 Merve95merve köfte çok severim ger çeşit ve sabahları bile yerim nerdeyse onun dışında son zamanlarım ve bu aralar hep cips çekiyor canım yiyorum bende napim veririm kiloları inşallah bugün de hamburger istedi canım ama evde yaptım gayette güzel oldu eşim bayıldı 🤗
Derdennis mrrrv11 düşük etkisi var diye biliyorum hatta doğum başlasın diye bol bol ananas yenmesi tavsiye ediliyor aslında genel olarak her şeyin fazlası zarar 👌
derinsart Merve95merve yiyorum ama ayda bir cips 😃 asitli icecek haftada bir .. mc donalds cekiyo canm benmde eşimde bi kez ye diyor ama doğumdan sora yicem tutulrum kendimi😃 cok canm cekerse jelibonda yiyorum🤷🏼♀️ bugün az bisi patates biber kizarttm napiyim tamamen uzak duramiorm
idiloska derinsart mc donalds benim de istiyor, ki gebelik öncesi 2 ayda 3 ayda bi yerdim şimdi o mc harflerini görünce ay diyorum, yemiyorum ama tutuyorum kendimi, kola bi kere içtim o da küçük cam şişelerden.
Derdennis Leylaalin fazlası evet serviks tabakasını yumuşattığı için zararlı ama 7-10 tane yenirse , onun haricinde 2-3 tanesinin aksine faydası da vardır 🤍 aşırıya kaçılmamalı
Leylaalin Merve95merve Canım genelde eksi tuzlu istiyor etli çiğ köfte canım çok istiyor bol ekşili salata ile ama yiyemiyorum kısırla idare ediyorum salcali baharatlı ne varsa yiyorum sonra gece mide yanmasından kıvranıyorum 😂
Pembe_li Cips aşırı canım cekiyo aradan zaman geçmesini beklemeye çalışıyorum olmuyo yiyip sonra vicdan azabı cekiyorum😳