Ipek95 Kumru_02 ben eczaneden aldım 5 tlydi tabi başka nasıl test var hiç bilgim olmadığı için sorgulamadım 😂
BebegimleYeniHayat_34 Kumru_02 evet çünkü pek işe yaramıyor geçen arkadaş aldı hiç çıkmadı sonra bende biraz pahalı olandan al dedim 25 TL almış hemen pozitif gördük bugün de bir arkadaş 52 TL almış
haydibakalim Kumru_02 ben de 5 TL lik testlerden aldım hem de iki farklı eczaneden iki farklı markayı
Nisanannesi4 BebegimleYeniHayat_34 teste 52 tl vereceğime birkaç gün bekler kan tahlili veririm 😏Ben 5 tl lik testle silik çizgi şeklinde öğrenmiştim 😊
nuzunismail Kumru_02 Belkide kalkmıştır eczaneler ellerinde kalani satiyor olabilir. Ben de 5 TL lik testlerden almıştım hatalı çıkanlar olmuştu, hic cizgi çıkmamıştı.
BebegimleYeniHayat_34 Ipek95 hafta ilerlediyse tabiki bende ondan öğrendim ama bu pahalı olan testler 3-4 haftalığı bile gösteriyor yAni hamile olduğunu diğer beşlikler öyle değil 5-6 Haftalık olmuş oluyor bebek o anlamda
Sibbeell 5 de alsan 50 de olmayınca ne göstersin bende dün almıştım 25 tl olandan kocaman tek çizgi görüp oturdum 😞