tuzvelimon İlk bebeğim 41. haftada gelmişti. İkinci erken gelir dedim yok hala bekliyorum son 9 gün gösteriyor. Bu başlığı açanlar kaç gün içinde doğurdunuz? 😁
Duygusuz tuzvelimon son 8 günüm hastaneye her gittiğimde bu sefer dogurup gelirim diyorum ama olmuyor sancım normal dogum için yeterli degil acılmam 1-2 cm bebek büyüyor cuma günü karar verecek Dr um sezeryan yapacak büyük ihtimal
Svcnbydmr 40a 4 kaldı bende doguramiyorum bir hafta daha beklemek ne kadar doğru bilemedim Dr riskli diyo 😔
tuzvelimon Duygusuz ama 1 haftan daha var benim gibisin bence 41i bekle eğer bebek iyiyse suyun yerindeyse tam gününde gelebilir belki
Kubra64 Benim ilk hamiliğimde kızım 40+0 normal ile kendisi geldi şimdi 2. Bekliyoruz daha 9 günümüz var fakat biraz olsun erken gelir diye düşündüm. Pazartesi Doktor 2cm açılma var dedi
tuzvelimon Kubra64 2 cm açılmayı doğum kabul etmiyorlar önceden de olabiliyormuş çünkü. Siz de son haftaya kalanlardan olacaksınız demek ki 😅
Duygusuz tuzvelimon suyum geldi 18 subata gittim acılmam da vardı ama korktum sezeryan oldum erken suyum geldiği için bebek kakasını yemiş enf cıktı küvöze aldılae
tuzvelimon Svcnbydmr mmm bilemiyorum benim doktorum 41i doldurana kadar bekleme niyetindeydi geçen sefer
tuzvelimon Duygusuz aaa sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Ne durumda şimdi bebeğiniz çıktı mı acaba? Ben hala doğurmadım sancım çıkıyor 4cm açıklık da varmış ama gelen giden yok.