Remziye_2121 Ben 6 hafta 3 günlük hamileyim başım çok kötü ağrıyor ve mide bulantim fazla ne yapmam gerekiyor bilgi verebilirmisiniz??
_Elifffffff_ Remziye_2121 15 haftalik hamileyim hala baş ağrılarım devam ediyor canım bende hemen uyumak istiyorum çok geçmezse parol atıyorum. Bulantılarım çok şükür geçti 1 hafta flan oluyor
ysmn_kck17 Remziye_2121 3 buçuk ay çok çektim cagresini 3 makyaj pamuguna karabiberi limon kolonyasına döküp başımın 2 şakak kısmına bide anlimin ortasına bağlayarak buldum . Tavsiye derim kesin çözüm bence bende çok yarası 20 dk da ağrıdan eser yok 🤭🤭
Remziye_2121 Merve6954 doktora danıstim bana dedi ya parol yada minoset iç ama yine korkuyorum ilk hamileliğim çok zorlanıyorum
Merve6954 Remziye_2121 Bende bazen çok zorlanıyorum parolu doktorlar öneriyor içebilirsiniz diye ama ben başım çatlasada içmek istemiyorum bi düşük yaşadığım için korkuyorum riske atmak istemiyorum 😔
Remziye_2121 _Elifffffff_ doktor dedi parol yada minoset kullan ben yine de kullanmıyorum öyle bas agrisini cekiyorum
_Elifffffff_ Remziye_2121 çok ileri ise kullanabilirsin canım ben kullanıyorum önceki gebeliklerimdede kullandım herhangi bir sorun olmadi
Remziye_2121 Merve6954 benim ilk çocuğum korkuyorum çok isteyerek yaptım ben çocuk bir ağrı kesici yüzünden kaybetmek istemiyorum ölsemde içmem
ElifGaye Remziye_2121 ben o baş ağrısını 8 haftalık tan beri çekiyorum şuan 31 haftalık hamileyim üstelik migrende var
Merve6954 ElifGaye Beterin beteri var derler ya senin durumun öyle senin daha zor Rabbim kolaylık versin canım 🤲🏻
Merve6954 Remziye_2121 Bende düşük yaptım o üzüntüyü yaşadım bi daha yaşamak istemiyorum o yüzden bende asla içmem Allahım o üzüntüyü yaşatmasın kimseye 🤲🏻
mucizem09_ Remziye_2121 canim bende 10+6, benimde artti yemek yiyemedigimizden acliktsn agridigini dusunuyorum ben
Remziye_2121 mucizem09_ yok ben baya iştahliyim ama tatli yiyecekler yiyemiyorum sadece tuzlu ve sade etli yemekler canım çekiyor o kadar
mucizem09_ Remziye_2121 masallah neguzel hala mide bulsntisi kusma tiksinme devam benim ondan agriyof galiba yaaa . Ama hormonlardan dolayi agriyorda olabilir normal bence
Gulefsan Remziye_2121 mentol topları var trendyolda satılıyor 20tl felan ben alnıma şakaklarıma sürüyorum ferahlatıyor beni bakın isterseniz😇
Remziye_2121 Gulefsan aslında eczanede benim kullandığım bitane krem vardi bas ağrısı için ama unutuyorum gidip almak için