Soe ruveydanur2412 benim 8. Haftada çıkmıştı. Doktora çok erken değil mi dediğimde dalga geçti bu göbek mi diye 🤣 16. Haftada doktor ikna oldu göbeğime
ruveydanur2412 ruveydanur2412 ben 53 kilo ile hamile kaldım göbeğim hiç yoktu zayıfım yani belki o yüzden hemen belirginleşmiştir ☺️
umyahsn1010 ruveydanur2412 valla bnmde erken çıktı. 10.haftamda. Şuann üzerine çok büyümedi ama. Zayıftım belki o yüzden hemen belirgin oldu.
ruveydanur2412 Busbus58 ilk bende öyle sandım ilk haftalarda şişkinlikti sabahları düz akşamları biraz çıkıyordu . Şimdi sabah akşam var ve şişkinlik hissi yok ☺️
Sedanindenizi ruveydanur2412 19. Haftadanyim yeni yeni cikiyor. ki hala hamile oldugumu bilmeyen anlamaz.
Miskokulum35 ruveydanur2412 24+1 günlüğüz var biraz ama gören hamile sanmıyor. Bide kapalıyım bol giyinirim ondanda belli değil sanırım 😇😇
ysmn_kck17 ruveydanur2412 16dan sonra hamilemisin sorularıyla karşılaştığımda anladım karnımın çıktığını cnki normalde de gobusum vardı şuan 19 um ve aynaya baktığımda evet hamileyim diyorum artık 🤭🤭
Mom97 ruveydanur2412 ilk gebelikse 12 biraz zor ya 20. Haftada çıkıyo benim ama vücut yapısına görede değişir illaki bilemedim