Teacher-mom Ömrümde yüzümde sivilce çıkmadı alın bölgemde bir sivilcelenme var ki anlatamam alakası var mıdır 😢
Sermec27 Teacher-mom bence sivilcenin cinsiyetle alakası yok benim de cok sivilcem olmaz kurudur vücudum ilk oğlumda yüzüm tertemizdi şimdi ikinci oğluma hamileyim dudağımın kenarında kafam kadar sivilce cıkmıştı daha yeni indi 🥰
Beyza2526 Teacher-mom erkek olmasıyla alakası yok çünkü bende de hiç bir zaman olmazdı kızım olacak inşallah benimde aynı suratımda çıkıyor bence hormonlardan kaynaklı bişey inşallah Doğumdan sonra giderler 😇😀
Momandbabyy Teacher-mom Sanmıyorum. Allah’ın izniyle bi oğlumuz olacak ama hiç öyle bi sıkıntı yaşamadım. Hatta sıfır sivilce 😊
Birtospikyolda Teacher-mom ya kız çocuk için cildi bozar derler ama ben de erkeğe hamileyim özellikle daha erken haftalarda hayatımda çıkmayan sivilce çıktı yüzümde bu cinsiyetle değil de bence hormonlarla alakalı 🤷♀️
Teacher-mom Sermec27 valla o kadar çoklar ki acılarından duramıyorum inanın ama hamilelikle ilgisi var hormonlardan mı neyden bilmiyorum🥺
Mayisbali Birtospikyolda bende erkek bebek bekliyorum herkes kız annenin güzelliğini alır derdi erkek güzellik verirmiş anneye bende de tam tersi oldu
Birtospikyolda Mayisbali yaa bazı erkek bebekler için kız güzelliği var derler ya bizimkiler de öyle mi olacak acaba ondan mıdır 😂😂😁
Teacher-mom Mayisbali valla güzelliğim artmış herkes öyle söylüyor hamilelik yaramış diyorlar bana da herkes erkek diyordu bana ama herkes ki hepsinde bildi yani 😃
yasemin333 Mayisbali ayy sorma hiç güzellik falan vermedi benim oğluş da ,ergenken böyle sivilcem çıkmadı😁
_Elifffffff_ Teacher-mom ilk zamnlar benimde sırt bölgem tüm sivilce olmuştu şimdide yüzümde var erkek bebek benimde :) kızımda aksine yüzüm daha güzeldi bunda hiç sivilce eksik olmuyor 🙆♀️
Teacher-mom _Elifffffff_ valla alnımı sivilce bastı çok kötü 🥺yani yüzümde sivilce çıkmazdı yani hormonlardan galiba
oktayveannesi Teacher-mom nasipse benim de oğlum olacak 34. haftam ve neredeyse hiç sivilce gibi cilt problemim olmadı. Hormonal bir sorun olabilir. Bence doktora bir danış canım. Tahlil ölçüm bişeyler yaparlar.. ☘️
Teacherella1 Teacher-mom benimde erkek 4 ayda mayın tarlasına döndü, şimdilerde biraz azalır gibi oldu