Ozlemyeni Amniyon sivisi sinirdaymis su an.ne yapmali bilen var mi? Havuc suyu denmis ama oyle bi aletim yok yapacak.normal yesem olmaz mi
Sineemm Ozlemyeni rendeleyip suyunu sikabilirsin canım günlük benim ablamdada o sorun vardı şuan düzeldi şükür bide hep ayaklarının altında yastık yüksekte olacak şekilde uzanmalisin
M3ltm Ozlemyeni deveci armudu ve havuç suyu biberir havuç suyu sıkma imkanın yok sa bol bol gün içinde havuç tüket
Sineemm Ozlemyeni onu bilmiyorum canım ama havuç suyu çok iyi geliyor onu mutlaka sabah akşam bı bardak ic bide çocuğun kilo almasını sagla muz ceviz süt bunlar iyi geliyor şöyle düşün yarım bardak su var içine ne kadar ağır bişey atarsan o su o kadar yükselir bu mantıkla çocuğun kilo almasına çok onemli
Ozlemyeni Sineemm tamam .aslinda cok iyi gidiyoduk ama kan pihtilari dolmus rahim ici.bebegi sıkıstirmislar.suyuda azalmis.artabilir dedi doktor.rahim agzinada cok yakin bebek.kalcamin altina koydum yastik yukari cikar diye belki
M3ltm Ozlemyeni ben genelde şok marketten alıyorum ama diğer marketlerde manavlarda kolaylıkla bulabilirsin
Sineemm Ozlemyeni hiç kalkmadan yat dinlen akşama kadar diğer türlü inan düzelmiyor çok dikkat et kendine rabbim korusun sizi 🤲
gamzeb Benımde geçen hafta azalmıştı , 4 günde oldar çok su içmişimki yerine gelmiş doktorda bol bol su iç dedi . Ama havuç suyuda çok işe yarıyor aletin yoksa su içebilrsin