Gulsum1205 Sabahtan beri geçmeyen sağ kasımda bi ağrı var ayağa kalkınca adım atamıyorum sizce bu nedr geçen de oldu ama bu kadr dgldi geçiyordu gitim hastaneye yalancı sancı dedi o yüzden boşa gitmek istmyorum doğum sancısi olabilir mi bu acaba gecmeyince
Gulsum1205 Fgny böle bıçakla kesiliyor gibi çok fena bazen çok şiddetli oluyor bazen hafif anlayamadm sancı nasl bsey onu da bilmiyorum
Fgny Gulsum1205 sancı da ona benziyor ama belirli aralıklarla olur ve git gide şiddetlenir.ishal olduğunda karnın ağrır ya biraz ona benziyor.git gide şiddeti artıyor
Gulsum1205 Fgny hm anldm 33 de nst sancı çıkmıştı ondan da biraz tedirgin oldm baklm beklym biraz Dha geçmezse gdrm olmdi
G_Gizem Bende 35 hafta dayım benimde oluyor ama geciyo dinlenince ben de yürüyemiyorum öyle olduğunda biraz duruyorum disardaysam ama geciyo normal sanırım canım.
karabc Gulsum1205 siz doktora gidin aksatmayın vücut erken doğuma hazırlayabiliyor yada apandiste baksınlr ben evde 2 gün ağrı çektim gitmek istemedim idrar yollarım enfeksiyon oldu kesin vs idrarımı tam yapamıyorum ağrım var dedim meğersem bebek gelmeye hazırlanıyormuş doğum pozisyonunu almış şuan hastanedeyim ertelemeyin içiniz rahat olsun gidin
karabc Gulsum1205 doktorum dakika tut hatta kasılma sayar var uygulamada ordan bak eğer düzenli ise normal sancı dedi