Papatyadelisi Şeker yüklemesi yaptırdınız mı kimisi zararlı diyor kimisi yaptır diyor ? Zararlı olsa zaten doktorlar izin vermez diye düşünüyorum bir yandanda yaptırdınız mı kacıncı haftada yapıyorlar
Ayseege6156 Papatyadelisi bi zararı olduğunu asla düşünmüyorum sonuçta bu kadar doktor boşuna okumamış etrafınızdaki insanlara kulak asmayın ben yaptıramadım zamanı geçmişti doktorum da sonrasında gerek görmedi şükür bi sorunda yaşamadım
ilknuryakiskan Papatyadelisi yaptır tabii ki şekerin olup öğrenmezsen bebeğe ve sana zararı var. Bende yaptırmıcam diyordum yaptırdım ve gebelik şekerim çıktı. Yaptırmanı tavsiye ederim. 24-27 arası yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam
Ozlem23 Papatyadelisi yaptırdım ben doktor bir dolim baklavayla aynı şeker oranı dedi sonuçta gün içinde de şekerli şeyler yiyoruz nasıl bı zarari olabilir ki
Sedaerhan Papatyadelisi benim evde ölçme aletim vardı ordan ölç dedi doktorum sonuçları bir hafta boyunca attım .
Esekoldurengunes Ben yaptırdım, bir zararını da görmedim. Bence yapılması gerekiyor. Annede gebelik şekeri çıkarsa bebişe de bunun etkisi var. Önlem alınması açısından yaptırılması gerekiyor diye düşünüyorum.
badehandeyldz Papatyadelisi valla ha kola içmişsin ha o şekerli suyu içmişsin. Aynı oranda şeker vardı çünkü acıktım diye burger menü yedim öğlen saatine kadar hiçbirşey yememiştim. Kola ile şeker oranı aynıydı
Bgs Papatyadelisi yaptırdım bir dilim pastadaki kadar şeker veriliyor. Zararlı olsa doktorlar yaptırmazdı zaten. Eğer şekeriniz varsa ve bu konuda bi önlem almazsanız beyinde büyük hasarlara yol açıyormuş… bence etrafınızdakileri dinlemek yerine sadece doktorunuzu dinlemelisiniz.