Merve77yalova Beş haftalık hamileyim bugün evi supurdum sildim ince ip şeklinde bir kan geldi peçete ye normalmi
Meless Merve77yalova canım yaşamadım ama doktorum böyle şeyler görürsen korkma olabilir demişti. Sen yinede doktoruna danış…
KMerveK Merve77yalova ben yaşamıştım ama 20 li haftalarda seninki daha çok yeni yinede bi doktora git muhtemelen progestan başlatır tedbir amaclı
Merve77yalova Meless doktora ulaşamadım çıkmıştı kendimi dinlendiriyorum şuan bakalm birdaha olmadi yarın sabah ariycam
Merve77yalova KMerveK yarın doktorumla gorusucem haftaya kalp atışı için gidicektim ama muhtemelen yarın gel der o gördüğümden sonra bidaha gelmedi ama bakalm
KMerveK Merve77yalova bende uzun yola çıkmıştım ondan sonra oldu akıntının içinde ip ince geliyodu kılcal damar gibi herhangi bi sorum çıkmadı ama yinede tedbirlik olmak lazım insallah bi sorun olmaz korkmayın yorulunca olmustur
Merve77yalova Meless insallah ondan sonra gelmedi zaten sürekli yatıyorum bakalm Çarşamba günü gidicem bundan önce dört düşüğün var korktum ama Allah hayırlısını nasip etsin
Meless Merve77yalova amin canım içini ferah tut streste etkiler yiyecek ekmeği varsa her türlü doğar rabbim sağlık versin inşallah🤲🏻 Kandil günü allahım sana yardım etsin canım benim